Наистина сме заедно в борбата срещу акнето

BIODERMA дава начало на осмото издание на кампанията с безплатни прегледи до 20 октомври.

06 октомври 2022

Осмото издание на националната кампания на BIODERMA "Заедно сме в борбата срещу акнето" стартира с безплатни прегледи между 5 и 20 октомври.

Началото беше дадено на събитие със специален панел от гост-лектори, водещи здравни експерти от различни области, които засегнаха аспектите, факторите и правилният подход при третиране на това често срещано кожно състояние, засягащо около 80% от тийнейджърите и 40% от младите хора над 25-годишна възраст.

Bioderma

Тази година 186 дерматолози от 19 града се включват безвъзмездно в кампанията, като за първи път има гъвкава възможност за избор между физически преглед в кабинета на дерматолога или дистанционна консултация чрез платформа за телемедицина и онлайн прегледи.

От самото ѝ създаване, каузата на кампанията е да привлече общественото внимание на младите хора и техните родители към акнето, както и да предостави достоверна информация и съвети от здравните специалисти, популяризирайки ключовата роля на дерматолога в лечението и улеснявайки връзката с него.

Bioderma

Инициативата е доказано резултатна, а каузата е винаги актуална, особено след като за 7-годишната ѝ история до момента безплатни прегледи са получили над 13 000 пациенти.

Може да откриете повече информация на zaednosme.bg.

Bioderma

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA