Kiehl's вече е на ново място в Paradise Center

Емблематичната американска марка продължава да разширява присъствието си на българския пазар.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 15 ноември 2022

От този ноември Kiehl's Since 1851, емблематичната американска марка, специализирана в създаването на формули за грижа за кожата, може да бъде намерена на ново място в Paradise Center.

Магазинът на Kiehl's бе открит от Александра Богданска с представители на бранда, а всички гости имаха възможност да опитат някои от най-известните продукти, както и да получат безплатен кожен анализ и персонализирани консултации.

3ер4фтгхн

Присъстващите тестваха и Derma-Reader, иновативен апарат от най-ново поколение, който анализира цели 6 кожни параметъра и ще бъде достъпен за всички заинтересовани потребители през следващите дни в Paradise Center.

Подобно на всички магазини по света, и този ще приложи концепцията, с която марката е известна: "Изпробвай, преди да купиш", позволяваща на клиентите да вземат безплатно допълнителни мостри и да ги тестват у дома.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 10 KIEHL'S ПРОДУКТА, КОИТО ДА ПРОБВАТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА СИ

жбнм

Новата локация разполага с 36 кв. м., а интериорът отново е уникален и ексцентричен. Така марката продължава да засилва присъствието си на българския пазар след лансирането през 2020 г. в Paradise Center и онлайн магазина www.kiehls.bg.

Началото на Kiehl's се поставя в Ийст Вилидж, Ню Йорк като класическа аптека, а уникалното и богато наследство представлява истинска съкровищница от знания в областта на козметиката, фармацията, ботаниката и медицината, която се развива и предава от поколение на поколение.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA