Любимите skincare продукти греят в празнични 3D тоалети

Kiehl's представи тазгодишната си коледна колекция в сътрудничество с творческото студио Made by Radio.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 28 ноември 2022

И тази година Kiehl's продължава сътрудничеството си с известни художници и арт студия, които подготвят опаковките на лимитираната празнична колекция.

През 2022 г. визията е дело на студиото за творчески дизайн и анимация Made by Radio, а коледната серия се състои от 6 любими продукта на Kiehl's. Уникалният 3D дизайн изпраща послание колко е важна грижата за другите и се стреми да вдъхнови всички да се грижат за общността и близките си по същия начин, по който марката го прави повече от 170 години.

Игривата атмосфера показва най-разнообразни герои, включително тези, които любителите на Kiehl's познават добре – Mr. Bones, но и съветниците на марката, които препоръчват #SkinCareAboutSomeOne.

сдф

SUPER MULTI-CORRECTIVE CREAM SUPER MULTI-CORRECTIVE CREAM

Нанесете нежно този луксозен крем с копринена текстура, който има целенасочен ефект върху седем видими признака на стареене.

хй

MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE

Подарете си почивка и релакс през този празничен сезон с най-известното масло за лице на Kiehl's. Формулирано с етерични и ботанически масла, то ще обнови кожата ви за нощ, така че да е хидратирана и перфектно гладка на сутринта.

дф

CLEARLY CORRECTIVE DARK SPOT SOLUTION

Може да сте сигурни, че кожата ви ще заблести като стъклен орнамент на празнична бутилка от този продукт. Серумът видимо озарява и намалява броя и интензивността на петната по нея. Формулиран с активен витамин С, екстракт от бяла бреза и божур, точно той е решението ви за изравняване на тена и стимулиране на блясъка.

E4RT

ULTRA FACIAL CREAM

Доказано осигуряващ хидратация, дори и в екстремни условия, най-продаваният крем на Kiehl's е must-have продукт за зимата. Авантюристичните илюстрации по празничната му опаковка са идеален избор за всички, които търсят вълнение.

SDF

CALENDULA HERBAL-EXTRACT TONER

Искате да поддържате кожата си свежа? Просто използвайте най-продаваният тоник на Kiehl's. Тази формула без алкохол, обогатена с листа от невен и екстракт от корен от магарешки бодил, нежно успокоява, моментално освежава и е подходяща за всички типове кожа.

зсд

RARE EARTH DEEP PORE CLEANSING MASK

Новост в празничната колекция, но и доказана истинска класика сред любителите на Kiehl's, тази маска с амазонска бяла глина, получена чрез отговорно производство, помага за детоксикацията на кожата.

Нея и всички останали предложения ще откриете в магазина на Kiehl's в Paradise Center и онлайн на kiehls.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA