Трикът срещу акне на Джейда Пинкет Смит струва по-малко от 10 лева

Не е изненада, но актрисата винаги е отдавала нужното внимание на грижата за кожата.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 03 декември 2022

Джейда Пинкет Смит има малка и много достъпна тайна против акне.

Не се съмняваме, че жената до Уил Смит разполага с многоброен и професионален екип, който се грижи за зашеметяващата ѝ визия. Но е истина, че изглежда перфектно и без грим.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖЕЙДА ПИНКЕТ СМИТ ЩЕ РАЗКАЖЕ ИСТОРИЯТА СИ В КНИГА

По неписана традиция, когато споменем светлината на прожекторите, очакваме да чуем за луксозни продукти и още по-луксозни процедури, но Пинкет Смит има любим продукт за борба с акнето. И той струва само 5 долара.

Звездата споделя, че използва тоник за почистване със салицилова киселина 2%. Той действа като лекарство против акне и се насочва към съществуващите пъпки, предотвратявайки образуването на нови.

Според нея е важно тоникът да бъде без масла, за да не омазнява допълнително. Използва се сутрин и вечер преди останалите стъпки от beauty рутината.

Пинкет Смит казва, че подобен продукт е в състояние да "издърпа всички неща навън", което означава, че освобождава порите от замърсявания, но е достатъчно нежен, за да не раздразнява кожата.

Ако тя все пак е прекалено чувствителна, може да използвате тоника само там, където обикновено виждате пори и пъпки. Разбирайте: Т-зоната. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA