Джейда Пинкет Смит ще разкаже историята си в книга

Актрисата е готова да сподели всички трудности, които са я изградили като човек.

Гергана Димитрова
Гергана Димитрова 02 ноември 2022

Джейда Пинкет Смит пише книга за женската сила.

Актрисата и водеща смята да публикува своя все още неозаглавен мемоар през есента на 2023 г.

В него Смит ще разкаже уроците, които е научила през годините заради трудностите, с които се е сблъсквала - от суицидната депресия до върховете на личното преоткриване и намирането на собствената си женска енергия.

"Без задръжки, Джейда разкрива своето нетрадиционно възпитание в Балтимор – от дете на двама наркомани до обещаваща студентка по театър и жестоката реалност като дребен наркодилър – последвано от паралелно издигане до славата заедно с нейния близък приятел 2Pac, след това влюбването и брака ѝ с Уил Смит и радостната прегръдка на майчинството", гласи официалното описание на биографията.

В прессъобщението се добавя, че звездата от "Girls Trip" изследва кризата на 40-те и разказва за мъчителните избори, които е била принудена да направи, за да предефинира живота си по всякакъв начин. 

"В сърцето на тази въздействаща книга са две неочаквани любовни истории – едната е сложният брак с Уил Смит, а другата е нейната със самата себе си", пише още за книгата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УИЛОУ СМИТ РАЗКАЗВА ЗАЩО ОБРЪСВА ОТНОВО ГЛАВАТА СИ

Кери Торнтън, която е редакционен директор на книгата, казва, че светът е създал множество етикети и истории за актрисата.

"В центъра на всички спекулации и фалшиви истории е една жена, която, подобно на толкова много други, е трябвало да примири личността си с нуждите на онези, които обича. Този мемоар представя истината на Джейда, отвеждайки читателите на пътешествие от изгубено момиче до жената воин", добавя Торнтън.

Това ще е втора автобиография от семейство Смит. През ноември 2021 г. Уил Смит публикува книгата си "Уил".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA