La Roche-Posay посреща лятото с два нови серума

Cicaplast B5 серум, който обновява кожата на лицето и хидратира, и Hyalu B5 серум за зоната около очите за борба с тъмните кръгове.

Фотография: Pexels, PR

Серумите вече имат важно място в грижата за кожата, най-вече поради ефективността при лечение на специфични проблеми и леката им текстура. Както уверяват двете нови попълнения от лабораторията La Roche-Posay.

Тази пролет пристига дългоочакваното подкрепление на любимата линия Cicaplast - Cicaplast B5 серум за лице, подходящ за дехидратирана и раздразнена кожа без блясък. А за деликатната зона около очите, експертите на френската дермо-козметична марка разработиха Hyalu B5 серум за зоната около очите, който коригира тъмните петна и бръчките само след две седмици употреба.

La Roche-Posay

Ако имате чувствителна кожа или след естетична процедура искате нещо, което веднага да я успокои и регенерира, серумът Cicaplast B5 е правилното решение. Съдържа хиалуронова киселина и 10% витамин B5 (известен още като пантенол), които работят в тандем за възстановяване на увредената кожна бариера и интензивно хидратират кожата.

Некомедогенна формула, която също така съдържа глицерин и термална вода, богата на минерали и пробиотици, помага на кожата да укрепи кожната бариера и да я предпази от допълнително раздразнение и изсушаване, правейки кожата по-пълна, по-свежа и по-добре хидратирана.

Серумът на практика представлява щит срещу вредните въздействия от околната среда, на които кожата ни е изложена ежедневно. Потребителски тестове потвърдиха, че подобрява качеството на кожата от първия ден на употреба и мигновено осигурява интензивна хидратация. Кожната бариера е възстановена само след един час, като 73% от жените забелязват намалено зачервяване.

серум

Този хипоалергенен серум е подходящ и за много чувствителна кожа. Предназначен е за ежедневна хидратация и е особено полезен след естетични процедури, защото можете да му се доверите, че ще ускори регенерацията на кожата, без да причинява допълнителни проблеми или раздразнения. Достатъчно е да нанасяте 1-2 капки върху лицето и шията сутрин и вечер и след това да изчакате една минута преди да нанесете други продукти в зависимост от нуждите. Това може да бъде кремът за лице против стареене Age-Correct със SPF50 от линията Anthelios, който осигурява необходимата UV защита в топлите дни.

La Roche-Posay

На крилете на успеха на своите серуми за лице (Retinol B3, Vitamin C10, Hyalu B5), спечелили много почитатели в света на красотата, La Roche Posay разработи първия серум за грижа за деликатната зона около очите.

Hyalu B5 околоочен серум се е доказал в борбата срещу тъмните кръгове и мимическите бръчки и е формулиран така, че да не дразни дори най-чувствителната кожа. Тъмните кръгове и бръчките са по-малко видими след само 2 седмици употреба, като клепачите са видимо по-стегнати само след 6 седмици. Това се дължи на високата концентрация на активни съставки: чиста хиалуронова киселина, витамин b5 и 10% комплекс (кофеин, витамин b3, хепес) за грижа за зоната около очите. Серумът се нанася лесно с апликатор с метална топка, която охлажда и нежно масажира тази част от лицето, намалявайки подпухналостта.

Вижте повече на laroche-posay.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA