Младостта и слънцето вървят ръка за ръка

Безспорно е: трябва да нанасяме SPF всеки ден!

Фотография: PR

Дерматолозите единодушно потвърждават, че това е най-важната грижа за кожата, която запазва здравето ѝ сега и в бъдеще. Вероятно имате любима формула за защита от UVA и UVB светлината, в която се кълнете. И сме сигурни, че за много от вас това е La Roche-Posay, известна с ефикасните си иновативни и достъпни слънцезащитни продукти. Като започнем с философията на бранда, която е "подобряване на качеството ви на живот чрез грижа за кожата", натам всичко е ясно.

Вече над 25 години пионер в сферата на революционните иновации (UVA филтри, широкоспектърна защита, текстури и технологии) е Anthelios. Обърнете поглед към най-новия слънцезащитен крем с противостареещ ефект Anthelios AGE Correct. Към грижата за дневната фотокорекция той добавя и корекция на признаците на стареене на кожата (бръчки и тъмни петна), и то забележима само след 4 седмици употреба.

La Roche-Posay

Това, което е вътре във флакона, е безкрайно впечатляващо – хиалуронова киселина, ниацинамид и PHE резорцинол, дерматологични коригиращи активни вещества и, разбира се, широкоспектърна защита. Технологията на Anthelios AGE Correct е създадена, за да ограничи клетъчното увреждане, индуцирано от UVA/UVB лъчите, от оксидативния стрес, предизвикан от замърсяване и инфрачервена светлина. В тази задача, изпълнявана от изброените активни съставки, помощ оказват още и витамин В3, витамин Е, глицерин и термална вода. Бонус е хидратираната кожа в продължение на 24 часа и кадифеният ѝ завършек.

На база на дълбоките познания, развити след десетилетия проучване за UV-индуцираните въздействия върху кожата, особено когато са свързани със замърсяване и окисляване, La Roche-Posay разработи идеалните продукти за защита и корекция на съществуващите видими и невидими увреждания.

Освен Anthelios AGE Correct сред тях са и фотокорекцията за мазна кожа Anthelios Oil Correct SPF50+ с текстура на лек гел-крем с матиращ завършек. Отлично е действието и на коригиращата слънцезащита при хиперпигментация Anthelios Pigment Correct SPF50+, която изравнява тена и намалява видимите петна по кожата. Иновативната линия Anthelios на La Roche-Posay е с клинично доказана ефикасност върху чувствителна и нетолерантна към слънцето кожа. Нанасяйте всеки от продуктите равномерно върху цялото лице всяка сутрин като последна стъпка в грижата за кожата и преди грима.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA