Как се промени beauty рутината на Риана след майчинството

Гримьорът Присила Оно разкрива с какви проблеми се бори певицата в момента.

Ася Иванова
Ася Иванова 02 август 2023

Майчинството неизменно променя не само психиката на една жена, но и нейната визия. И всичко това се дължи на хормоналните промени, през които тялото преминава покрай бременността и раждането, както и грижите, които има майката след появата на бебето.

Оказва се, че Риана не отстъпва по нищо на всяка нормална жена. Затова и се е наложило да направи някои промени по отношение на beauty рутината си. "Определено видях, че е развила beauty рутината си. Когато за първи път работих с нея, тя беше отличник по отношение на грижата за кожата. Тя винаги се грижеше за лицето си – повече от много други – но сега видях да отива дори по-далеч," разкрива гримьорката на Рири - Присила Оно.

Риана Fenty

Тя разкрива и кои са основните неща, които са се променили след появата на сина на звездата - RZA. Като всяка млада майка, и при Риана е характерна липсата на сън. Затова и се нуждае от нещо, с което да прикрие щетите в зоната около очите след тежка нощ. "Риана каза, че има нужда от нещо, с което да прикрие липсата на сън. Тя обича коректора Pro Filt'r на Fenty Beauty. Tова е всичко, което използваме. И мисля, че това е нейният проблем номер едно - кръговете под очите." Но това не е всичко, което Рири е променила. "Ние използваме Invisimatte, попивателна пудра, която фиксира зоната под очите, преди да сложим каквато и да е насипна пудра", разкрива още Присила. "Това прави кожата под очите да изглежда толкова гладка и нежна."

Оно споделя, че певицата е забелязала и разлика в текстурата на кожата си. "След бременността вече не е толкова хидратирана. Така че Риана винаги мисли за нови начини да се грижи за кожата си," отбелязва глобалният гримьор за Fenty Beauty.

С това май се изчерпват промените относно грима на звездата. Макар да се присъедини към клуба на майките и съвсем скоро да очаква появата на второто си бебче, тя няма да се откаже да преминава границите със стила си. "Тя винаги е поемала рискове. Нищо не се е променило. С грима си тя иска да се забавлява и винаги ще има този нестандартен стил. И страхотното в работата с Риана е, че тя не обича да залага на една и съща визия два пъти. Тя винаги ме провокира да правя нещо различно," казва Присила. "Тя определено ми помага да повдигам летвата и да надминавам себе си, защото ме тласка да измислям нови и нови неща."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA