Как Хейли Бийбър постига супер сияен тен?

Моделът разкрива всяка стъпка и какви продукти изпозлва в своята грижа за кожата.

Ася Иванова
Ася Иванова 15 декември 2023

Beauty тенденциите се променят непрекъснато, но едно нещо остава непроменено и това е мечтаният сияен тен на Хейли Бийбър.

Наскоро моделът, който в момента се изявява и като бизнесдама, сподели цялата си рутина за грижа за кожата с Vogue Франция и разкри всеки един продукт, който използва. Преди европейското представяне на линията й за грижа за кожата Rhode, Хейли застана пред камерата на Модната библия без капка грим, за да сподели как подготвя кожата си, преди да пристъпи към професионалния грим. Тя също така разкри тайните как постига така желания здравословен блясък.

Хейли Бийбър

Не е изненадващо, че много от продуктите, които използва, са от нейната собствена линия, но има няколко бюджетни изненади в нейната рутина, като един продукт дори струва по-малко от £10 в Amazon в момента.

Първото нещо, което Хейли предприема в сутрешната си рутина, е да сложи богато количество Rhode Glazing Milk, за да направи кожата "наистина овлажнена, хидратирана и стъклена". Тя също така твърди, че това е идеалната основа и помага да се извлече максимума от полезните вещества на всички останали продукти, които впоследствие нанася. (Rhode Glazing Milk в момента е £29).

След това добавя Rhode Glazing Fluid с пептиди, който нанася до областта на врата и гърдите. Лекият, бързо абсорбиращ се гел серум също е на цена от £29 и видимо помага на кожата да изглежда изпъната и хидратирана, като подпомага да се поддържа здрава кожна бариера.

Следва крема за възстановяване на кожната бариера Rhode, който хидратира, успокоява и възстановява кожата след всякакви раздразнения.

Хейли Бийбър

Изглежда, че един овлажняващ крем през зимата не е достатъчен за госпожа Бийбър, тъй като тя "винаги обича да използва и по-богат крем, когато си прави грима." Хейли е голям фен на Weleda Skin Food, както и много други знаменитости от A-списъка, като Виктория Бекъм и Алекса Чънг. И тъй като е доста богат, тя използва количество от продукта с размер на грахово зърно в области, които чувства малко по-сухи.

След това моделът споделя своя "таен трик", като смесва няколко капки от Sheer Healthy Glow Highlighting Fluid на Chanel с Rhode Glazing Milk, за да й придаде този естествен, здравословен блясък, към който всички се стремим. 

Никоя грижа за кожата не е пълна, ако не обърнем подобаващо внимание на устните, така че за последната стъпка Хейли е Peptite Lip Treatment от Rhode, с който постига "сочен и плътен" завършек.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA