Спортното бельо Triaction от Triumph: нов подход към тренировките

Triumph пусна нова серия спортни облекла Triaction, изработени от иновативни свръхлеки тъкани с високи хигроскопични свойства. Те осигуряват комфортно поддържане на гърдите и отвеждат влагата при тренировка.

Глобалната тенденция за здравословен начин на живот диктува условия не само на производителите на храни, но и на модните компании.

Колекцията е проектирана с помощта на високи технологии и като се има предвид натрупаният над 130-годишен опит на Triumph, Triaction е предназначена да помогне на жените да се насладят на гимнастика и упражненията на открито, облечени в леки като перо, функционални и дишащи сутиени, осигуряващи максимален комфорт.

Triumph
Triaction спортни джогъри и капри с безшевна компресия

Марката Triumph вече е добре позната на всички жени, които се грижат за здравето си и не са безразлични към физическото си състояние.

През новия сезон Triumph разширява гамата на марката със спортна линия.

Triumph

В серията Triaction клиентите ще намерят сутиени от революционни тъкани с ярки цветове. Благодарение на високата степен на фиксация на гърдите, научните тестове доказаха предимството им пред аналозите.

Долните части на комплектите от колекцията Triaction включват спортни джогъри и капри с безшевна компресия, която осигурява плътно прилепване към тялото по време на цялата тренировка.

Triumph

Компонентите на дизайнерската линия също са ревизирани – обогатена е цветната палитра, в която креативният директор Шиан Томас добавя жизнено розово, ободряващо оранжево и модно лилаво.

С помощта на Triaction, немската марка се стреми да подкрепи всички активни жени, които обичат да спортуват и търсят стилно и функционално спортно бельо, както и облекло за активен отдих.

Triumph

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA