Простите неща, които да направите, за да постигнете перфектното плажно тяло

Ясно е, че няма да се превърнем в Дуейн Джонсън или Алесандра Амброзио само с приказки...

Намираме се в разгара на лятото и е напълно нормално желанието ни за перфектно плажно тяло да е по-силно от всякога. Ясно е, че няма да се превърнем в супермодел, изваян като по калъп само за няколко дни, но не пречи да въплътим тези 4 прости съвета и в традиционното ежедневие, за да се чувстваме и изглеждаме страхотно.

ЯЖТЕ ПРОТЕИН С ВСЯКО ХРАНЕНЕ. Не е тайна, че консумирането на достатъчно протеини е важно за увеличаване на мускулната маса, но той играе роля и в загубата на мазнини. Включвайте продукти с високо съдържание на протеин в менюто си, за да сте сигурни, че ще имате сравнително бърз и ефективен резултат. 

ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ МЕЖДИННОТО ХРАНЕНЕ. Дори да става дума за ябълка и ядки, непрекъснатото консумиране на малки закуски между храненията може да попречи да свалите онези последни няколко килограма, от които се оплаквате често. Пробвайте балансирано хранене не повече от четири пъти в деня.

57

СПРЕТЕ АЛКОХОЛА. Може да е трудно, ако след дълъг ден просто имате нужда от прохладния въздух на терасата и компанията на чаша розе, но ако искате да имате перфектно тяло, сведете алкохола до минимум. Ако сте сред почитателите на бирата, постарайте се да я избягвате, тъй като тя има доста калории.

РАБОТЕТЕ ЗА ПО-ДОБРА СТОЙКА. Няма как да покажете впечатляващо плажно тяло, ако стойката ви е лоша. Подобрете позата си като правите упражнения, които тренират мускулите на цялото тяло и подобряват гъвкавостта. Резултатите стават видими В-Е-Д-Н-А-Г-А!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA