Рита Ора поддържа тялото си с кардио... и паста

Огнената Рита Ора често показва перфектното си тяло в Instagram. Оказва се, че го поддържа с кардио и вкусна паста за вечеря!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 август 2020

Почти невъзможно е да сте подминали кадрите, с които напоследък Рита Ора запълва официалния си Instagram акаунт. Певицата се наслаждава на лятото и непрекъснато демонстрира перфектното си тяло. Може да е банален израз, защото перфектното не е реално постижимо, но също толкова невъзможно беше да не се запитаме какво прави изпълнителката на Ritual, за да изглежда ТАКА.

https://www.instagram.com/p/CD_kQQgD3C5/

Рита разделя порциите си наполовина. Ако има нещо, което ѝ се хапва силно, тя си поръчва порция и изяжда половината. Ако желанието е пържени картофки, към тях няма бургер. В обратния случай важи същото. Ако ви се яде бургер, може да е без картофки.

Рита прави тонизиращи упражнения, пилатес, йога и дълги разходки. Обича и кардио в рамките на 10-15 минути няколко пъти седмично. Нейният главен фокус е върху това да бъде здрава, а не слаба.

"Пътувам много, така че е трудно да имам режим", споделя тя. "Закусвам смути и яйца. За обяд - сьомга или пилешко месо, а за вечеря обичам паста с трюфел!"

https://www.instagram.com/p/CD6F77qj5W6/

Високоинтензивните тренировки също са част от графика на Ора, особено по време на турне, когато не разполага с часове, които да отдели за занимания във фитнес залата. Този тип упражнения могат да ни помогнат да продължим да изгаряме мазнини за период между 24 и 48 часа след края на тренировката. 

Кадрите между редовете казват достатъчно. Започваме с кардио още сега!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA