Кока-Кола представя Aquarius Water+

Компанията въвежда в цяла Европа нова гама функционални напитки на основата на вода, обогатена с минерали.

Кока-Кола разширява продуктовото си разнообразие на българския пазар, като добавя към него нова иновация – Aquarius Water+.

Функционалната напитка на основата на вода е обогатена с минерали и създадена в подкрепа на активния начин на живот на поколение, което иска да постига успехи и да се наслаждава пълноценно на живота. Тя ще се предлага в два варианта – обогатена с магнезий, който допринася за намаляване на умората и отпадналостта, и с цинк, който подпомага нормалната функция на имунната система.

"Ние непрекъснато разчитаме на проучвания и създаваме нови рецепти и продукти. Те се разработват в нашите иновационни центрове, за да можем да предлагаме на потребителите продукти, които отговарят на новите вкусове и промените в начина им на живот", споделя Ирина Михайлова, Старши бранд мениджър "Негазирани напитки" в Кока-Кола България.

57

Новите продукти са предназначени за моментите, в които очакванията са по-високи, а напитката се предлага в два варианта - с вкус на лимон и червен портокал. Хубавото е, че една бутилка от 400 ml Aquarius Water+ покрива 30% от препоръчителния дневен прием за всеки от двата минерала и съдържа 14 kcal / 100 ml.

57

"Напитката е вдъхновена от поколението, фокусирано върху постиженията – тъй като всеки вариант съдържа различен основен минерал, необходим в забързаното ни ежедневие. Телата ни постоянно губят вода, цинк и магнезий, които не могат да произведат сами, така че единственият начин да осигурим оптималното ниво на тези минерали е чрез това, което консумираме", споделя още Ирина Михайлова.

Пускането на Aquarius Water+ в България вече е факт, а зареждането в търговската мрежа - поетапно в цялата страна.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA