За децата само най-доброто: как живее синът на Луси Лиу

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 21 септември 2019

На 27 август синът на Луси Лиу - Рокуел Лойд - навърши четири годинки. Момченцето вече е излязло от бебешката възраст и актрисата реши напълно да преобрази детската му стая, която изглеждаше твърде празна и скучна за растящо дете.

Луси имаше много идеи, но да реализира всички тях ù се стори невъзможна задача, затова се обърна към Никол Фишър (Nicole Fisher) - професионална декораторка от дизайнерското бюро The Studio at One Kings Lane в Ню Йорк.

И Никол направи невъзможното: тя създаде интересна, функционална и безопасна зона за игра за детето, която идеално се вписва в общия стил на апартамента на актрисата в Ню Йорк.

Тъй като целият втори етаж на апартамента имаше свободна планировка и там вече имаше кухня, хол и трапезария, не беше толкова лесно детската стая да се впише в пространството. „Трябваше да създам безопасно място за игра за детето, което не би било притеснително да се показва не само на децата, но и на възрастните", казва Луси.

Отправната точка беше изборът на цвят, който не трябваше да се различава много от останалата част от палитрата на къщата: не лишен от акценти, но като цяло спокоен и благоприятен за релакс. Никол се справи добре с тонирането, приглушавайки всички ярки цветове и правейки пространството почти едноцветно, уютно и много домашно. Стаята разполага с много функционални системи за съхранение, столове, табуретки и различни игрови елементи.

„Не искахме стаята на Рокуел да изглежда като детска градина: с букви по стените и червено-жълто-синя цветова гама”, казва Никол. „Търсехме по-фини решения и искахме да създадем пространство, в което мама не само може да играе с детето си, но и да седи с приятелките си на по чаша вино. В това много ни помогна неутралната палитра, топлите нюанси, текстурите и тъканите, както и оригиналните аксесоари като туземски маски и марокански кошници”, допълва Никол.

как живее синът на Луси Лиу

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA