„Да, нямам бавачка, но се справям": Чарлийз Терон за баланса между кариерата и майчинството

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 17 октомври 2019

Натовареният график и успешната кариера не пречат на холивудската актриса Чарлийз Терон да отглежда осиновените си деца самостоятелно: седемгодишния Джаксън и четиригодишната Августа. Оказва се, че звездната майка дори не прибягва до помощта на бавачка. Тя споделя това в ново интервю за изданието Us Weekly.

Според Чарлийз, тя постоянно се опитва да учи децата на жизненоважни уроци: „Ценя добротата. Следователно в нашето семейство има правило: „Отнасяйте се към хората така, както искате те да се отнасят с вас". Ние уважаваме другите и мислим за тях преди себе си."

Актрисата също признава, че наскоро е претърпяла няколко операции. Освен това, тя и децата са взели две кученца и сега актрисата се бори да намери баланс между личния си живот и кариерата.

„Малко съм претоварена. Току-що претърпях три операции (Чарлийз разтваря превръзката на ръката си по време на снимките – бел. ред.) И участвам в промотирането на два от новите си филми. Освен това, сега нямаме бавачка и знам, че не бих могла да се занимавам с това, което правя, и да изградя кариерата си, ако нямах помощ и подкрепа. Хората смятат, че имам персонал от 40 души, но не е така. Всеки, който влезе в живота ми и означава много за мен, става член на семейството ми. Например моят приятел се грижи за кученцата тази вечер, а мама приготвя вечеря за децата."

Чарлийз Терон

По-рано, в друго интервю, Чарлийз отбеляза, че не би могла да отглежда децата сама, ако не нямаше подкрепата на майка си Герда Терон: „Щях да се чувствам самотна, ако нямах такъв верен партньор. В началото исках да правя всичко сама. Струваше ми се, че ако не мога да се справя сама, съм лош родител. Сега разбирам, че аз и децата ми и ще станем по-щастливи, ако ни помагат."

Що се отнася до кариерата ù, една от последните работи на Чарлийз е филмът „Скандал". Картината разказва историята на силни жени, които са първите, обвинили в сексуален тормоз ръководителя на Fox News и Fox Television Stations Роджър Айлс, в резултат на което той е принуден да подаде оставка. Световната премиера на филма е насрочена за 20 декември 2019 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA