Хилари Дъф за вината, която е изпитала след раждането на дъщеря си

Слънчевата актриса и певица споделя, че за момент от бременността си е останала с усещането, че не трябва да има второ дете.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 февруари 2020

Съвсем скоро Хилари Дъф ще се завърне на екрана, за да се превъплъти отново в образа, който я направи известна - Лизи Макгуайър. В момента най-важната роля в живота на слънчевата актриса е тази на родител. Хилари е майка на Лука и Банкс Вайълет, които са съответно на 7 и 1. В ново интервю актрисата избра да разкрие повече за вината, която е изпитала след раждането на дъщеря си.

024

"Усетих го като нещо голямо, но когато си бременна, всичко ти изглежда по-сериозно, отколкото всъщност е"

"Вината, която изпитах за това, че я доведох в света, беше голяма. Синът ми Лука беше свикнал да бъде единствен в живота ни за толкова дълго време. Реакцията му: "Защо? Защо, мамо? Защо би направила това? Обичам всичко, както си е сега", споделя 32-годишната певица и актриса, "Беше доста тъжно. Веднага се замислих как мога да върна времето назад? Твърде късно е. Усетих го като нещо голямо, но когато си бременна, всичко ти изглежда по-сериозно, отколкото всъщност е."

Проблемът бързо изчезва, след като малката Банкс се появява на бял свят. Според Дъф точно това е бил моментът, в който Лука е приел ролята на перфектния брат. "Той се появи веднага, след като я родих. Държах я в ръцете си и видях погледа на лицето му - абсолютен шок. След няколко секунди каза "Това е моята сестра!". По-късно тя разкри, че в този момент е разбрала усещането за отношенията между сестра и брат, който знае, че трябва да я защитава.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA