Цветно лято за децата с H&M

H&M си партнира с илюстраторката Ема Джейн за детска колекция, изпълнена с цвят, диви животни и много настроение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 април 2020

H&M представя най-новата си капсулна колекция, която този път е с фокус върху най-слънчевите и усмихнати същества на планетата - децата. Шведският бранд обединява сили с илюстраторката и художник на принтове Ема Джейн, за да създаде колекция от ярки дрехи, бански, аксесоари и обувки, които улавят различните образи на животни и растения и ги пресъздават по забавен и игрив начин - такъв, че децата да ги обличат и носят с удоволствие.

h&m

Илюстрациите на Ема Джейн привличат погледа заради красивите тропически птици, тигри и морски животни, наред с палми, ярки цветя и водна растителност. Всичко това откриваме като самостоятелна щампа или цялостен принт върху тениски, потничета, панталонки, рокли, гащеризони и бански костюми. За едно наистина цветно лято...

h&m

Облеклата са изработени от тъкана вискоза и памук от Better Cotton Initiative - организация, подкрепяща устойчивия добив на памук. Колекцията оживява в лятна цветова палитра от яркозелено, тюркоаз и топли слънчеви нюанси на коралово и жълто за момичетата, черно и бяло за момчетата, и металически отблясъци за финал.

"С тази колекция за H&M ми се иска да пренеса децата в един ярък, въображаем свят, към който те да се привържат", споделя Ема Джейн.

h&m

За отличителната визия на моделите допринасят цветните панделки, връзки на талията, меки волани и комплекти с еднакъв принт, а сред аксесоарите в капсулната колекция откриваме шапки и диадеми в същите принтове, които гарантират слънчеви забавления за децата това лято, след дългото време, прекарано в социална изолация.

"Има едно приказно радостно усещане в творбите на Ема Джейн, което развихря въображението на деца и възрастни", разкрива София Льовстед, Главен дизайнер детски облекла в H&M.

h&m

"Обожавам да пресъздавам животни в естествената им среда. Затова ми бе истински забавно да миксирам тропически птици с красиви цветя и палмови листа. С тази колекция за H&M ми се иска да пренеса децата в един ярък, въображаем свят, към който те да се привържат. Любопитна съм да разбера как ще включат моделите в своите игри", споделя илюстраторката Ема Джейн.

h&m

"Има едно приказно радостно усещане в творбите на Ема Джейн, което развихря въображението на деца и възрастни. За тази колаборация решихме да използваме принтове на Ема на лятна тематика - пълни с топлината на тропика, безгрижието на ваканцията и подводните приключения. Доволни сме от начина, по който колекцията вдъхва живот, пълен с цвят, положителни емоции и очарованието на дивия живот", казва София Льовстед, Главен дизайнер детски облекла в H&M.

h&m

ЦЯЛАТА КОЛЕКЦИЯ H&M x EMMA JAYNE Е НАЛИЧНА ОТ 23 АПРИЛ НА HM.COM

И ОЩЕ МОДА...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA