Да бъдеш майка (1 част)

Кристина Гочева
Кристина Гочева 07 декември 2020
Фотография: Michael Creagh @michaelcreagh, www.michaelcreagh.com
Moдел: Radika Tikem @radikara

 

Казват, че цялата любов започва и свършва в майчинството, а самото раждане е епицентър във властта на жените, каквото и да чуете обаче, едно е ясно – животът ви никога няма да бъде същият. Вододелът на „преди" и „след" ще остави следи не само в душата и сърцето, но и по тялото.

Промените в него са видими по време на бременността и след нея, но от вас зависи как ще изберете да покажете уважение към себе си и решите проблемите.

 

Преди:

 

Дерматологично олио

Bariederm CICA на Uriage обещава превенция и корекция стрии и белези с 99.9% съставки от натурален произход. Той е ежедневно решение за кожата при промени и изменения в нейното качество и еластичност, предизвикани от бременност и амплитуди в теглото, тъй като повишава еластичността и подпомага процеса на заздравяване и възстановяване на тъканите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oлио против стрии

Олиото против стрии от серията Матернитѐ на Mustela хидратира и подобрява еластичността на кожата по време на бременността. Био/органик сертифицирано, създадено от 100% натурални съставки, то предпазва от появата на стрии и успокоява усещанията за сухота и опъване на кожата.

 

Мустела

 

Био масло

Alteya Organics предлага българско решение за бъдещите майки с три ключови съставки – масло от кайсиеви ядки и шипка, от шеа и розово масло, които подхранват, хидратират в дълбочина, облекчават усещането за сухота и сърбеж и подобряват кожната еластичност като омекотяват вида на стриите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Масло за перинеум

Aко съзнателно сте избрали естествено раждане, позицията на бебето и други фактори го позволяват, Damm-Massageöl от Weleda е специално масажно масло за перинеум (мястото между вагината и ануса), което постепенно прави тъканта еластична, така че да е в състояние да се движи по-гъвкаво по време на раждане - като превенция срещу разкъсвания.

*Маслото може да се използва от 34-тата седмица на бременността за масажи по 3-4 пъти на седмица в продължение на 5-10 минути.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

 

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA