DIY къща за кукли – не, благодаря!

Няколко страхотни варианта за подарък, с които ще усмихнете малките принцеси

Невена Дякова
Невена Дякова 18 декември 2020

Има няколко варианта да направите къща за кукли на детето си, ако не разполагате с бюджет. Pinterest ще ви помогне с няколко клика да откриете своя вариант на картонена, дървена, трансформирана от куфар, открита етажерка или отдавна неупотребяван шкаф къща за кукли.

Ако ви липсват време, умения, търпение да сътворите такава за малката си дъщеря, може да поръчате някой от следните варианти, които привлякоха вниманието на екипа ни. Някои бюджетни, други дизайнерски, трети – функционални, всички те ще предизвикат wow ефект у детето, сигурни сме.

Dollhouse1

Бюджетна класика

Изчистена, дървена и на цена под 60 лв., тази къщичка е страхотен бюджетен вариант, който може да разнообразите със съвети в блога на този много отдаден в създаването на коледните подаръци за дъщеря си баща. 

Джинджифилова коледна къща 

Отново бюджетен вариант, тази кокетна малка къща е готова за населване от симпатичните мишлета и красиви миниатюрни мебели в едноименния онлайн магазин.

Dollhouse2

Триетажно бижу 

Няколко идеи по-скъпа, тази изключителна откъм детайли къща за кукли е направена в Дания от най-фини липови дървета, които в страната се възприемат като „дървото на любовта". Страхотна символика, особено когато избираме подарък за най-обичаното от нас същество, нали?

Розова магия

На повече от прилична цена, с минималистичен дизайн, но решен в класическо за момиченцата розово цвят, тази къща-бижу ще пристигне за вас от любимия ни магазин за скандинавска декорация за не повече от седмица. Гарантирам ви!

Минивариант от дърво

Малка, но много елегантна, тази минималистична къща от Ferm Living ще радва поравно дъщери и майки, изкушени от изчистения минималистичен дизайн.

Dollhouse3

Максивариант от дърво

Ако имате по-неограничен бюджет и повече пространство у дома, по-мащабният вариант със сигурност ще провокира повече усмивки у малките красавици.

Отворен модел с чекмедже за прибиране

Не толкова минималистична, но с функционално чекмедже, което прибира фигурки и мебели, тази къща ще спести на детската стая доста безпорядък.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA