Няколко урока за родителството от Меган Маркъл

Между скандалите, любовта и кралския двор, Меган е перфектният пример, че всяка майка е преди всичко човек с амбиции и идеи, за които трябва да се бори

Силвия Канин
Силвия Канин 27 февруари 2021

Или я харесваш или не. С Меган Маркал няма средно положение, затова й толкова ни допада. След като загърби ролята на кралска особа, брюнетката се отдаде на спокоен живот, посветен на любимия й съпруг и тяхното семейство. От Меган можем да научим много - от как да си хванем принц, през това как да се справим с проблемните му родители, до това как да сме добри майки. Точно за това си говорим днес... 

Следвай интуициата си

Чудиш се кое е правилно по отношение на отглеждането на твоите деца. Повярвай, и Меган Маркал е изпитвала своите съмнения. В едно интервю тя споделя: "Не много хора ме питаха дали съм окей". Този коментар идва малко след раждането на Арчи, точно тогава, когато Меган започва да се грижи за детето си. Брюнетката е доказателство, че въпреки препядствията, които ти поднася майчинството най-важното нещо е да поемеш дъх, да броиш до три и да бъдеш спокоен. Не подллагай родителските си инстинкти под съмнение, те ще те отведат в правилната посока. 

Ти не си само майка

"Млада майка", това е описание, което допълва, а не описва изцяло Меган Маркъл. Един от любимите ни уроци от нея е точно този - ти не си това, което другите мислят за теб, ти си повече от твоето занимания, ти си повече от домакиня, съпруга и майка. Меган винаги намира време да защитава каузите, в които вярва и да стои зад проектите, с които се идентифицира. По този начин тя е щастлива и удовлетворена, точно каквато трябва да бъде една майка. 

meg

Вземи решение и върви напред

Кой е казал, че ще е лесно? Кой е казал, че всеки ден ще е хубаво и спокойно? Истината е, че и в родителството трябва да взимаш тежки решения, точно като Меган. Тя, разбира се, взе едно от съдбовните си решения да напусне кралския двор в името на своето семейство. Всички условности и пречки остават зад теб, когато знаеш, че целта ти е щастието на твоето дете. 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA