Безплатни стоматологични прегледи за деца през октомври

Мястото е Medical Dent, а датите - 30 и 31 октомври.

Велина Василева
Велина Василева 16 октомври 2021

През месец октомври дентална клиника Medical Dent подарява на всички деца възможност за безплатен преглед и консултация на зъбките. Датите са подбрани така, че да бъдат удобни и за децата, и за родителите – 30 и 31 октомври, които се падат съответно събота и неделя. Инициативата е част от социалната програма на дентална клиника Medical Dent и е посветена на оралното здраве на децата.

57

„В Medical Dent ще ви предложим минимално инвазивен подход, иновативно лечение и индивидуална грижа и внимание за най-малките, защото знаем, че те заслужават най-доброто. Ще ви посрещнем с много настроение, музика и весели игри и ще направим незабравимо и позитивно посещението при зъболекаря! В защитена от други пациенти среда и взети пълни епидемиологични мерки, ще се насладите на едно различно дентално изживяване, което ще възпита любов в детето към грижата за неговите зъбки. Нашата мисия е превенция и създаване на полезни навици от най-ранна детска възраст в името на денталното здраве!", казва основателят на Medical Dent д-р Бранимир Кирилов.

Консултациите са напълно безплатни. Местата са ограничени, затова побързайте да запишете час за своето дете на телефон: 02/473 87 98.

Повече за дентална клиника Medical Dent може да откриете тук: www.medicaldent.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA