Disney и Pixar ни отвеждат до безкрая с "Баз Светлинна година"

Читателите на GRAZIA са първите, които ще имат ексклузивната възможност да видят трейлъра на вълнуващото приключение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 октомври 2021

Може би не е чак толкова рано да говорим за 2022 г., затова съобщаваме, че на 17 юни ще се отправим на пътешествие до безкрая и отвъд, за да открием историята на Баз Светлинна година – млад космически рейнджър, чиято съдба е да се превърне в незабравим герой.

Баз е един от най-разпознаваемите и обичани герои на Disney и Pixar, но в „Баз Светлинна година" няма да видим добре познатия на няколко поколения пластмасов другар на каубоя Уди от емблематичната поредица „Играта на играчките". Във филма ще се запознаем с героичния тестов пилот и астронавт, който се отправя на мисия в космоса, показвайки на всички на какво е способен човешкият дух.

Двукратният носител на „Оскар" Пийт Доктър („В небето", „Отвътре, навън", „За душата"), който е един от авторите на оригиналната идея за „Играта на играчките" и изпълнителен продуцент на „Баз Светлинна година", споделя: „На пръв поглед можете да си помислите, че това е филм от поредица „Играта на играчките". Не бързайте толкова. Когато създавахме първия „Играта на играчките", замислихме „Баз Светлинна година" с идеята той да бъде играчка, вдъхновена от някой много готин герой от епичен блокбастър. Сега, всичките тези години по-късно, решихме, че е време да направим този филм."

С обещанието за епичен фантастичен спектакъл, изпълнен с много екшън, приключения и изненади, „Баз Светлинна година" е едно от филмовите събития на 2022 г., което ще ни трогне, разсмее и забавлява в кината. 

Режисьор е Ангъс Маклейн, един от ветераните в Pixar, работил по „Приключението на бръмбарите" и „Играта на играчките 2". Като режисьор Маклейн оглавява късометражните „Бърн-И" и „Играта на играчките: Терор" и си партнира с Андрю Стантън, начело на хита „Търсенето на Дори".

Отправяме се към безкрая с „Баз Светлинна година", само в кината от 17 юни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA