GRAZIA Mama отново е на пазара!

Четвъртият брой на специалното ни издание съдържа куп интересни и полезни четива за следващите месеци.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 декември 2021

Точно така. Ще изпратим годината с нов брой на специалното издание GRAZIA Mama. В него, както винаги, сме се погрижили за всичко и смятаме да го докажем директно.

По страниците ни ще откриете специални срещи със Славена Вътова, Алекс Стоянова и Зейнеб Маджурова, а на корицата е д-р Камелия Присадашка - мама, лекар и посланик на красотата. Както можете да видите, в компанията на очарователните ѝ наследници - Симеон и Натали. Докато много успели в кариерата си жени намират извинение за отлагане на майчинството поради натоварен график или отговорни задачи, д-р Присадашка е живото доказателство, че независимо от избрания професионален път една жена може да има всичко, към което се стреми.

57

Вътре обещаваме да поговорим експертно по важни теми като цезаровото сечение, сурогатното майчинство, както и за връзката между коронавируса и репродукцията.

Свикнали да учим децата си на доброта, поведение и знания за света, този път ще отдадем внимание на правилното и здравословно отношение към красотата. И понеже няма как да удължим денонощието, ще ви дадем няколко beauty съвета, за които може би не сте се сещали досега.

57

Ще разкажем историята на Астрид Линдгрен, ще ви предложим най-актуалните детски книжки на звездите, ще дадем предложения за детската стая и ще помечтаем за пътешествия, идеални за онези, запазили детското в себе си.

Търсете на пазара!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Pexels 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA