Стела Маненте: Dreaming & Expecting

Звездата от новата ни дигитална корица вярва на 100%, че мечтите стоят в основата на щастието.

23 март 2022

Фотография: @fashion.maternity.milano Коса: @solod_hairstyle_official Грим: @makeuptamtadgvarelli Стайлинг: @angelinalepperstylist Гардероб: @loropiana

С какво наистина се гордееш?

Определено с това, че ставам майка. Чаках този момент от много време и точно когато губех надежда, се случи. Преди време щях да кажа, че най-голямо удовлетворение намирам в целите, които съм постигнала в професионален план, но вместо това ви казвам, че се гордея с хората, които наистина ме обичат и на които мога да разчитам. Това е най-ценният подарък.

стела маненте

Фотография: @gabrielebattaglino_mi Грим & коса: @Sabryhairstyle @arvismilano

Сякаш хиляди по света мечтаят за кариера на модел или телевизионна звезда, но малко успяват. Защо? Каква е тайната? Има ли нещо, което гарантира успех в тази област?

Само няколко успяват, защото може би само няколко го искат наистина. Развлекателната индустрия изисква голяма решителност и смелост. Тайната е да не се отказваш, дори когато мислиш, че няма повече възможности. Няма фактори, които гарантират успех, защото това е работа, която не познава граници. Ако все пак трябва да го кажа с няколко думи - късмет (винаги помага), решителност да постигнеш мечтите си и много, много ангажираност.

Как се запознахте с бъдещия ти съпруг?

Ще се наложи да ви разкажа забавна история. Италия беше под пълен локдаун заради Covid. Не можехме да напускаме къщите си, освен при спешни случаи. Видях го в Instagram, на story на общ приятел. Написах му съобщение (никога не го правя). Честно казано, в този момент бях склонна да си мисля всичко, но не и че този мъж ще стане баща на сина ми.

стела маненте

Фотография: @albertobuzzanca Грим & коса: @vanessabarriocostumes Рокля: @hotmiamistyles

Имаш ли очаквания за живота след раждането? Със сигурност ще бъде доста по-различен.

Сигурна съм, че животът ни ще се промени напълно. Всички ни предупреждават да спим колкото е възможно повече, защото скоро няма да имаме достатъчно време, но мисля, че дори да е така и да нямаме толкова моменти за самите нас, ще имаме най-хубавата причина за това.

Каква е тайната на истинското щастие?

Хората, които се надяват да бъдат щастливи и търсят богатство, слава и власт, не разбират, че щастието се крие в простите неща и простият живот всъщност е много, много по-богат. Мисля, че основното е да откриеш нещо, което да правиш, нещо, което да обичаш и нещо, на което да се надяваш.

стела маненте

Фотография: @albertobuzzanca Грим & коса: @vanessabarriocostumes Рокля: @apherodesign

Любопитно ми е как би описала красотата.

Красотата няма правила, тя просто съществува. Красотата е истината. Красотата е несъвършенството. Красотата е всичко, което е в хармония.
Трудно е да се обясни, защото мистерията на живота е именно в търсенето на красотата.

стела маненте

Фотография: @fashion.maternity.milano Коса: @solod_hairstyle_official Грим: @makeuptamtadgvarelli Стайлинг: @angelinalepperstylist Гардероб: VOL

Как се виждаш след 5 години?

След 5 години се виждам 5 години по-възрастна. (Смее се.) По-мъдра, по-силна, по-зряла, може би пак майка. Киното остава моя мечта, така ще продължа да уча и да работя върху себе си.

Киното ли е основният ти творчески план занапред?

Винаги съм била като вулкан в живота. В момента се чувствам по-спокойна. Трябва да построим по-голяма къща и да отворим ресторант със съпруга ми. А по отношение на кариерата - имам един телевизионен и един театрален проект. Като цяло приоритетът ми е да бъда майка, но все пак съм родена мечтателка. Вярвам, че мечтите стоят в основата на щастието.

стела маненте

Фотография: @gabrielebattaglino_mi Грим & коса: @Sabryhairstyle @arvismilano
Get the cover look: Рокля Valentino

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA