Колко много знаят децата ни всъщност?

III Дистанционен турнир ScienceMeUp 2022 ще се проведе между 30 април и 29 май 2022 г.

22 април 2022

Ако детето ви изпитва особена страст към знанията, третият дистанционен турнир ScienceMeUp 2022 е точно за него.

Проектът се организира от Университет за деца в партньорство с Факултета по химия и фармация на Софийския университет "Св. Климент Охридски", а четирите отделни състезания са в сферата на математиката, физиката, химията и биологията.

Желанието е да се осигури възможност на участниците да подхранят научното си любопитство, премервайки сили с връстници от България и чужбина.

57

За първенците ще има специални награди, сред които стипендии за летните научни академии на Университет за деца, билети за Интерактивен музей "Лабораторията на Флориан", комплекти с експерименти от лабораториите на Университет за деца, комплекти с микроконтролерна платка от "Тинузавър" и още много страхотни награди.

Училището, което класира най-много свои представители на втори етап, ще бъде посетено от Университет за деца за безплатна научна демонстрация по природни и технически науки. Представянето на участниците ще оценява Комисията по научни и технически въпроси на Турнира ScienceMeUp, състояща се от доказани специалисти по математика и природни науки.

Формулярът за записване е тук, а крайният срок е 21:00 ч. на 29 април.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA