Колко много знаят децата ни всъщност?

III Дистанционен турнир ScienceMeUp 2022 ще се проведе между 30 април и 29 май 2022 г.

22 април 2022

Ако детето ви изпитва особена страст към знанията, третият дистанционен турнир ScienceMeUp 2022 е точно за него.

Проектът се организира от Университет за деца в партньорство с Факултета по химия и фармация на Софийския университет "Св. Климент Охридски", а четирите отделни състезания са в сферата на математиката, физиката, химията и биологията.

Желанието е да се осигури възможност на участниците да подхранят научното си любопитство, премервайки сили с връстници от България и чужбина.

Колко много знаят децата ни всъщност?

За първенците ще има специални награди, сред които стипендии за летните научни академии на Университет за деца, билети за Интерактивен музей "Лабораторията на Флориан", комплекти с експерименти от лабораториите на Университет за деца, комплекти с микроконтролерна платка от "Тинузавър" и още много страхотни награди.

Училището, което класира най-много свои представители на втори етап, ще бъде посетено от Университет за деца за безплатна научна демонстрация по природни и технически науки. Представянето на участниците ще оценява Комисията по научни и технически въпроси на Турнира ScienceMeUp, състояща се от доказани специалисти по математика и природни науки.

Формулярът за записване е тук, а крайният срок е 21:00 ч. на 29 април.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA