"Роди дете в България" приключи с емоционален финал

Подаръци, вдъхновение и благодарност белязаха третото издание на националната кампания.

18 май 2022

На 14 май десетки гости станаха част от музикалния празник на фондация "Мечта за дете", а 20 семейства получиха подаръци, които да им бъдат в помощ при отглеждането на своите бебета.

Сред тях имаше детски колички, столчета за кола, пелени, пюрета, мокри кърпички, играчки, козметика, аксесоари за хранене, бижута, осигурени от партньорите на фондацията.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: УМНИ СЪВЕТИ ЗА (МНОГО) ЗАЕТИ МАЙКИ

мечта за дете

"Щастлива съм, че виждам толкова млади семейства заедно със своите малки бебета. Благодаря ви, че избрахте да родите и отгледате децата си именно тук, в България", сподели с вълнение Ивелина Рускова, председател на "Мечта за дете".

На събитието присъства и Мис България 2017 Вероника Стефанова – лице на националната кампания, заедно с малката си дъщеря, която е само на няколко месеца. Вероника е олицетворение на идеята зад проекта и пример за това как успешно и хармонично се съчетават майчинството с кариерата.

Национална кампания се провежда за трета поредна година, а след специалното лятно турне, наесен ще стартира и четвъртото издание на "Роди дете в България".

мечта за дете

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA