Да, точно така, лято без комари

Решението е винаги с вас, когато имате някой от продуктите на Parakito.

Комарите са една от малкото причини да не очакваме лятото с нетърпение. За радост, днес има репеленти, които могат лесно и бързо да ни предпазят от досадните насекоми. Предлагаме ви този сезон да заложите на сигурните, качествени и много удобни за употреба продукти на Parakito.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИЯТ БРОЙ НА GRAZIA MAMA ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!

комари

ЕФЕКТИВНА ФОРМУЛА

Репелентите на марката са два вида – под формата на спрей и иновативни репелентни гривни. Продуктите притежават цели три патента, освен това са на растителна основа, без химикали, пестициди или други вредни за човека вещества. Гривните и спреят излъчват аромат, който обърква радара на комарите, те не откриват издишания от човека CO2 и съответно не стигат до него, като по този начин ефективно предпазват от ухапване. Нека ви разкажем по-подробно и за двата продукта.

РЕПЕЛЕНТНИ ГРИВНИ И КЛИПСОВЕ

Те са подходящи за деца и възрастни, бременни и хора с чувствителна кожа. Самата гривна е за многократна употреба, почиства се с мек сапун и вода. Сменя се само репелентната таблетка на всеки 15 дни. Таблетката е напоена с натурални етерични масла с биоцидно действие, безопасна е за човека и няма пряк контакт с кожата. Есенцията, която излъчва, маскира човешката миризма и заблуждава комарите. Репелентната гривна е водоустойчива, тоест буквално може да е с вас навсякъде – в планината, в морето, в града.

комари

РЕПЕЛЕНТЕН СПРЕЙ

Той е изключително лесен за употреба, без алкохол и химикали, напълно безопасен. Спреят разпръсква фини капки, които покриват идеално тялото, не оставя следи върху дрехите или лепнещо усещане върху кожата. Подходящ е за бебета, бременни и хора с чувствителна кожа. Във формулата му има естествени сгъстители, заместващи химическите и синтетичните такива, които не допускат проникването на репелентната субстанция в епидермиса и подобряват нейното отделяне във въздуха. Ефектът срещу комарите продължава до 7 часа! Освен това продуктът съдържа масла от сладък бадем, кокос и ший за хидратация и подхранване на кожата. Опаковката също е много лека, удобна, практична и освен това е рециклируема.

Вижте повече на bezkomari.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA