Стилни, още от 0+

Микс от елегантно и практично, бебешкият тюрбан е новият must-have за всяка мама.

26 септември 2022

До това заключение стигнахме в разговор с Илияна Гецова, създателката на новата линия аксесоари на бранда Best Baby, който вече 7 години развива активна дейност в сферата на декорацията, сладкарството и анимацията. Вдъхновена от личния опит с дъщеря си Мари, чаровната дама е убедена, че тюрбанът за бебе е перфектното стилно решение за всеки аутфит, всеки повод, за всяко време от годината. Предпазващи главичката на детето от слънце, студ и вятър, и едновременно завършващи визията му, тюрбаните на Best Baby се радват на оригинален, отличителен дизайн, който превръща в празник ежедневната разходка с вашето малко съкровище.

Илияна

Кога за първи път попаднахте на тюрбан за бебета и с какво ви впечатли този аксесоар?

Моето лично вдъхновение е моята Мари. Още докато бях бременна с нея, търсех подходящи аксесоари за момиченца, най-вече шапчица, която да е практична и за лятото (тя се роди в началото на август), и за прохладна есен. Всичко, което намирах, беше еднотипно и комерсиално, а аз исках да е нещо отличително за една малка госпожица. Тогава попаднах на снимка на бебенце от Австралия и така се роди идеята за този тюрбан.

Елегантно или практично е бебчето ни да носи тюрбан?

В днешно време смятаме, че елегантното е практично и обратно. Какво по-естествено от това всичко, което е красиво за нашето бебе, да е и практично и удобно, и всичко практично да е направено красиво и с вкус…

Илияна

От какъв материал е добре да се изработва този аксесоар за бебе?

Определено от материя, която не дразни деликатната му кожа – 100% памук - мек, и лек, леко еластичен.

Какви материи и производствени стандарти прилагате вие по отношение на бранда ви?

Нашият плат е специално разработен за бебешки дрешки. Естествена материя, която не води до алергични реакции, затопляне или изпотяване и е достатъчно еластична, за да не стяга скалпа, като едновременно прилепва изцяло по главичката на бебето. Тюрбаните са изключително компактни, както и непретенциозни по отношение на гладенето (не се мачкат!). Дизайнът е изцяло наш, принта и цветовете ги подбираме ние. Смело заявяваме, че е забележим и атрактивен, отличаващ марката Best Baby!

Илияна

Виждате ли често бебета с тюрбани в България? Каква обратна връзка получавате от майките, които си пазаруват от вашите артикули?

Както вече виждаме, макар и отскоро на пазара, тюрбаните Best Baby се налагат като стайлинг тенденция в аксесоарите за малките бебета и нещо, което задължително присъства в гардероба на малките дами. Знаете, един аксесоар може да е и завършващият детайл към визията, но и определящ цялата визия. Радваме се на много сърдечни отзиви от майки, като най-сладкият е: "Тюрбанът на Best Baby придава много кокетност на визията на моето бебе". Ежедневно получаваме съобщения от родители, чиито малки госпожици са отличаващи се и забележими, а най-честият въпрос, който ми се задава, е: "Откъде е?".

Илияна

Кои са най-подходящите поводи да сложим на детето си тюрбан?

Всеки повод е подходящ - от плажа до изискано събитие. Тюрбаните може да се съчетават както с бански, така и с елегантни роклички. Предназначението им е не само да бъдат стилен аксесоар, но и едновременно да предпазват бебешката главичка от слънце и топлина през лятото, както и в студеното зимно време.

Вашият любим стайлинг съвет за бебе, който включва този аксесоар?

За мен любим стайлинг е съчетаването на тюрбанчето с ежедневни дрехи. Абсолютно подходящ за всяка дреха, материя и цвят. Не просто допълващ визията, а буквално създаващ я! (Усмихва се.)

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA