Решението за всеки запушен нос

Продуктите "Дишай лесно" на Colief са подходящи за бебета, деца и възрастни.

Люба Вангелова
Люба Вангелова 13 януари 2023

Фотография: PR

Знаете ли, че малките деца могат да се разболеят между 8 и 10 пъти годишно? Но не само зимата е причина за честата настинка – вирусите са сред нас през цялата година, а с тях и запушеното носле.

Дишай лесно

И все пак течащ или запушен нос не е нормално да бъде постоянно състояние. Когато се случи, най-добре е лечението му да протича нежно и щадящо за лигавицата на носа. А това е възможно, когато липсва съприкосновение с нея.

Дишай лесно

Продуктите "Дишай лесно" на Colief съдържат комбинация от естествени масла и имат успокояващ аромат, като са идеални за употреба преди лягане. Подходящи са за бебета, деца и възрастни.

Пластирът "Дишай лесно" е лесно решение за облекчаване на запушеното носле през нощта. Той може да бъде прикрепен към дрехата - топлината на тялото освобождава есенциални изпарения, които се отделят в продължение на осем часа. Формулата му включва масло от евкалипт, мента, розмарин и лимон - известни с антисептичните си и успокояващи свойства.

Дишай лесно

Балсамът "Дишай лесно" е отлично решение за най-малките и е подходящ за бебета над 3 месеца. Формулата му, съставена от масло от евкалипт, мента, бадемово и кокосово масло, е напълно безвредна за носната лигавица. Нанася се с леки масажни движения в областта на гърдите и гърба и не оставя никакво лепкаво усещане по кожата.

Вижте повече на colief-bg.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA