Жана с нов проект

Докрай e ново начало за Жана Бергендорф

02 януари 2019

Още с премиерата си в петък, 27.01, "Докрай", новият проект на Жана Бергендорф, предизвика вълна от коментари в социалните мрежи и медиите със силния емоционален заряд на песента и видеото към нея. Продуцентите на проекта от Вирджиния Рекърдс са заложили на екип от чуждестранни автори за музиката и аранжимента - Mats Koray Genc, Silje Haavet Golden, Rabih Jaber и Nermin Harambasic, а текстът неслучайно е поверен на Venci Venc’. "С Венци сме много близки, знаех, че той ще успее да надникне в душата ми и да я облече в думи. Това е текстът, в който разпознавам най-много себе си. И песента, и видеото са мое огледало", споделя изпълнителката.

Режисурата е дело на Люси Иларионов, а сценарист на видеоклипа е артистът и хореограф Милен Данков. Визуалните метаморфози и различните състояния на Жана във всяка от сцените изразяват преоткриването на собственото й "аз". Идеята да подстриже косата си почти до кожа, и то във видеото на "Докрай", е на самата Жана, която приема драстичната промяна именно като раздяла с миналото и поставяне на ново начало.

Носителката на наградите "БГ Дебют" на БГ Радио и "Жена на годината" на списание Grazia е готова с изцяло нов репертоар за клубните си концерти, който ще представи още на 9-и февруари в култовото столично заведение Once Upon a Time…Biblioteka.

Гледайте и слушайте "Докрай" в:

YouTube - https://youtu.be/MA1RC_xFitM
VBOX7 - https://www.vbox7.com/play:f9cf8c0338

Spotify: http://spoti.fi/2ktfoV7
iTunes: http://spoti.fi/2ktfoV7
GooglePlay: http://hyperurl.co/g16iv7  

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA