Зодиите, които нямат късмет с любовта

Нека издадем - най-чувствителните и драматични знаци са най-потърпевши

Ася Иванова
Ася Иванова 01 май 2023

Кой не иска щастлива и безметежна любов в живота си? Някои хора живеят, за да обичат и да се грижат за човека до себе си и това ги кара да се чувстват, сякаш са изпълнили всичките си мечти.

Има доста дами и господа, които колкото и да търсят, не могат да открият истинската любов и често остават с разбито сърце. Най-често това са представителите от следните зодии:

РAK

Раците имат навика да се раздават докрай във взаимоотношенията си с притовоположния пол. В природата им е да се впускат смело напред в любовта и без притеснения да демонстрират емоциите си. Те са или "вътре", или "вън" в една връзка. За тях половинчати неща не съществуват. Това обаче понякога плаши партньорите им, които често се изпаряват за секунди. Чувствителната душа на Раците трудно приема сърдечните неволи и ако връзката им се разпадне, ще отнеме много време, за да се възстановят.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОТНОВО Е РЕТРОГРАДЕН МЕРКУРИЙ! КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ?

зодии

ДЕВА

В любовта Девите са или големи късметлии, или нещастието им е двойно. При тях няма средно положение. Когато обичат някого, те обичат искрено, поради което е много трудно след това да преминат бързо на следващия. И въпреки това те си остават оптимисти, но са твърдо против схващането,че трябва да целунат много жаби, преди да намерят своя принц или принцеса. А това е наистина тъжно.

КОЗИРОГ

Управляван от Сатурн, този зодиакален знак е много сериозен и не можем да кажем, че са нещастни в любовта, но често при тях нещата се случват все в погрешния момент. Възможно е да срещнат правилния човек, но в неподходящия момент или обратното. 

РИБИ

Представителите на зодия Риби все са нещастни, защото имат навика да идеализират хората и да пропускат да видят лошите им страни. Те гледат на света през розови очила и често жертват собственото си щастие. За щастие, Рибите са склонни да се възстановяват относително бързо и да оставят миналото зад себе си.
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA