Всички цветове на дъгата: Риана засне корица на списание

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 18 април 2019

Риана

Риана

Риана

Риана

Риана

Риана

31-годишната Риана владее изненадите. Певицата взе участие в заснемането на корицата за майския брой на списание Harper’s BAZAAR, превъплъщавайки се в няколко необичайни и ярки образа.

За една от кориците звездата се снима с яке и рокля на Givenchy с дълги многоцветни ресни. Фотографът я е уловил в движение, затова Риана наподобява разперваща криле за полет райска птица.

Още един образ за списанието подчертава тази прилика. Роклята за снимките е изработена във формата на многоцветни пера, а главата на певицата е украсена с шапка с подобен десен.

Майското издание на списанието е заявено като бюти брой. Гримът на Риана е изпълнен с продуктите на нейната собствена козметична марка Fenty Beauty.

Сред ярките и искрящи снимки е особено впечатляваща корицата, за която певицата облече комбинезон на Dior. Риана изглежда сякаш заснета в музей, опитвайки се да наподоби антична статуя.

„Висшата мода изисква да бъде демонстрирана от впечатляващи хора. Звездата на нашия брой Риана напълно се справи с тази задача. Талантливата актриса, поп-звезда и предприемач носи достойните за музей шедьоври - от пъстроцветната Givenchy до бродирания Chanel - с непринудена елегантност”, обяснява Гленда Бейли - главен редактор на Harper’s BAZAAR.

Риана често споделя снимките си с читателите на нейния блог. Някои от тях представляват реклами на нейната собствена марка бельо.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA