Тайна сватба за Зоуи Кравиц?

Невена Дякова
Невена Дякова 23 май 2019

Дъщерята на Лени Кравиц и Лиса Боне напусна клуба на неомъжените звезди

Да се ожениш далеч от обектива на папараците е цел № 1 за всяка знаменитост в наши дни. Последна в списъка на направилите този избор е 30-годишната дъщеря на музиканта Лени Кравиц – Зоуи.

След близо 3-годишна връзка с родения в Бронкс актьор Карл Глусман (познавате го от Nocturnal Animals на Том Форд), двамата са сключили официално брак, твърди изданието US Weekly, без да разкрива източника на тази информация.

Зоуи 1

Зоуи и Карл в цветовете на класическия сватбен аутфит.

Не е ясно също кога точно и къде Зоуи и Карл са направили тази важна стъпка. Предполага се обаче, че голямото събитие се е състояло през изминалата година, малко след като Глусман прави предложение на звездата „на дивана у дома", както разкрива Кравиц в интервю за сп. Rolling Stones.

Зоуи 2

Кравиц и Глусман са заедно 3 години, преди да си кажат заветното "ДА". 

Въпреки че до момента двойката пази ревниво личния си живот от интереса на публиката и медиите, се появи информация, че традиционна сватба все пак ще има! Близък до младоженците сподели, че двамата имат желание да подновят клетвите си на по-голяма церемония във френската столица Париж. Необичаен избор, с оглед на факта, че Зоуи многократно е заявявала, че не обича романтичните клишета.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA