Тайна сватба за Зоуи Кравиц?

Невена Дякова
Невена Дякова 23 май 2019

Дъщерята на Лени Кравиц и Лиса Боне напусна клуба на неомъжените звезди

Да се ожениш далеч от обектива на папараците е цел № 1 за всяка знаменитост в наши дни. Последна в списъка на направилите този избор е 30-годишната дъщеря на музиканта Лени Кравиц – Зоуи.

След близо 3-годишна връзка с родения в Бронкс актьор Карл Глусман (познавате го от Nocturnal Animals на Том Форд), двамата са сключили официално брак, твърди изданието US Weekly, без да разкрива източника на тази информация.

Тайна сватба за Зоуи Кравиц?

Зоуи и Карл в цветовете на класическия сватбен аутфит.

Не е ясно също кога точно и къде Зоуи и Карл са направили тази важна стъпка. Предполага се обаче, че голямото събитие се е състояло през изминалата година, малко след като Глусман прави предложение на звездата „на дивана у дома", както разкрива Кравиц в интервю за сп. Rolling Stones.

Зоуи 2

Кравиц и Глусман са заедно 3 години, преди да си кажат заветното "ДА". 

Въпреки че до момента двойката пази ревниво личния си живот от интереса на публиката и медиите, се появи информация, че традиционна сватба все пак ще има! Близък до младоженците сподели, че двамата имат желание да подновят клетвите си на по-голяма церемония във френската столица Париж. Необичаен избор, с оглед на факта, че Зоуи многократно е заявявала, че не обича романтичните клишета.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA