Кой е мъжът до Моника Белучи?

27 май 2019

Двамата се появиха заедно за пръв път на ревюто на Chanel и видеото, в което вървят хванати за ръка, буквално ни взе дъха за няколко секунди. От тогава насам всички се питат кой е авангардният мъж до Моника и как е спечелил щастието да застане до нея публично. Актрисата призна, че има мъж в живота си за първи път в интервю пред Paris Match през ноември миналата година. Тогава сподели, че не изисква от половинката си велики подвизи, а да бъде просто нормален партньор, с когото да споделя ежедневието си. Единственият детайл, към който ни открехна тогава е, че професията му е различна от нейната, но пътува много и това му позволява да я разбира.
 

Николас е първият мъж, с когото Моника се появява, след развода си с актьора Венсан Касел. Тя бяха любимата кино двойка на Европа в продължение на цели 17 години и имат две деца. Преди раждането на децата си, живеят в различни градове, за да запазят искрите помежду си, но през 2013 година отношенията им приключват. Миналото лято Венсан сключи брак с 22-годишната Тина Кунаки. Избраникът на Моника също е доста по-млад – с цели 18 години, но на този етап информацията, с която разполагаме за него е твърде оскъдна. Визията му издава творческия му характер – бил е модел, а в момента се занимава със скулптура и ръководи галерия в Париж. Има и осемгодишна дъщеря – Анахи. Пие кафето си черно, кара колело от левия до десния бряга на Сена по няколко пъти на ден и обожава творчеството на примитивните народи. Себе си описва като: „Обичащ живота и хората. Много съм чувствителен към хората и към събитията в света и се опитвам да засягам техните болки в изкуството си."

моника белучу


Много преди двамата да се срещнат Моника коментира, че за нея възрастта е без никакво значение. Харесва мъже, които са натрупали преживявания в живота си, преминали са през трудни периоди и са изградили характера си. За нея такива мъже са много привлекателни, без значение от възрастта си.

Не са ни ясни детайлите около началото на тяхната връзка. Знаем само, че, като истински класна жена, Моника не гледа на света и мъжете от въздушния пиедестал, на който постоянно я качват медиите. „Икона? Сериозни ли сте? Да не би да ходя по вода? Да, когато бях по-млада, на мъжете им беше по-трудно да ме заговарят. Може би съм ги плашела. Но днес, с фините линии по лицето ми и всички несъвършенства, вече не е така. Отдавна не съм момиченце, а зряла жена. Разбира се, че има мъже, които ми отправят покани. Ако имат правилния подход, приемам. Част от тях си мислят, че властта и силата им дават право да са безпардонни. Това ме обжда и и не се свеня да им го показвам." Със същата увереност Моника подхожда и към работата си. Казва, че вече не я гледаме толкова често в големи продукции, защото има възможността да избира и да участва в независими филми – като „Млечния път" на Костурица, който снимат в продължение на четири години.

На питането дали би била изкушена от брака за трети път отговаря дипломатично, че това е специална крачка за двама души в определен момент от животите им, а тя има нужда от много време да преосмисли подобно решение. Според нея не избираме човека до себе си. Просто се оказваме в един момент на едно и също място - нещата се получават и всичко това е много крехко.  Явно двамата с артистичния хубавец са се оказали на правилното място в правилното време. Без задръжки определяме Николас като най-щастливият мъж на света, защото той среща Моника Белучи – италианката, превърнала се във фигура на абсолютната женственост за целия свят, в нейния най-красив период – все толкова привлекателна, но осовбодена от несигурността на младостта и уверена в това коя е и какво може. Гледаме го с известна доза благородна завист и му пожелаваме да бъде точно толкова нормален, колкото й е нужен.

Текст: Пламена Господинова
Фотография: Profimedia

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA