Камео за Ким

... в новото видео на хотелиерската наследница Парис Хилтън

Невена Дякова
Невена Дякова 28 май 2019

Преди месец Парис Хилтън пусна своя осми сингъл и бе само въпрос на време да заснеме видео към песента, която носи провокативното име My Best Friend’s A-- (За*ника на най-добрата ми приятелка). Клипът се появи на бял свят само преди няколко дни, а голямата новина е, че в него участва и Ким Кардашиян, с която Хилтън бе близка в миналото, а в последно време отново са възобновили топлата връзка помежду си.

Kim 2

„Текстът на песента е много смешен. Изпратих я на Ким и тя моментално я хареса... А и със заглавие като това, ще се съгласите, беше невъзможно да не я включа по някакъв начин във видеото", шегува се хотелиерската наследница, визирайки най-популярната телесна част от имиджа на мисис Кардашиян-Уест.

Създателите на клипа побързаха да разкрият „дълбокия" смисъл в посланието на проекта, който явно се опитва да иронизира суетата и празния блясък на лъскавите нощни клубове, както и безсмислието на социалните мрежи... Но медиите не пропуснаха да коментират факта, че видео в центъра, на което са 2 жени с по 200 млн. followers в Instagram и 9-цифрена банкова сметка, едва ли може да въздейства особено изобличително и да внуши на хората тази велика мисъл.

Какво очаква Парис в близко музикално бъдеще, може само да гадаем. Няма да се изненадаме, ако реализира дует с Малума или друга латино сензация. Мадона и Cardi B вече го направиха, колко трудно би било това за една не познаваща границите на изявата милионерка с VIP friend list, не мислите ли? 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA