На бал с Клоуи

Американски гимназист отиде на бала си в компанията на риалити звездата

Невена Дякова
Невена Дякова 03 юни 2019

Сестрите Кардашиян рядко правят нещо, без да обмислят публичния отзвук, но е факт, че жестовете им често са super sweet. Голямата сензация от уикенда този път сътвори Клоуи Кардашиян, която стана дама на бала за един от най-верните почитатели на известната риалити фамилия. Неговото име е Нарбех, ученик от гимназията „Хувър" в Глендейл, Калифорния, който поддържа fan акаунт за семейство Кардашиян, радващ се на 241 хиляди follower-а в Instagram. Самият Нарбех споделя, че двамата с Клоу са се „запознали" в интернет и са разменяли съобщения в социалната мрежа, преди да се срещнат на живо.

Малко след събитието Клоуи сподели снимки от личния профил на Нарбех в своя собствен и написа: „Първият ми бал, с най-добрия партньор, който можех да намеря". Повече информация за специалната им вечер, абитуриентът публикува в няколко сторита, от които става ясно, че двойката пътува към партито на училището в лъскава лимузина.

„Да отида на бала с Клоуи ме накара да се почувствам на седмото небе", сподели с аудиторията си Нарбех, а майка му не пропусна да коментира общата снимка с мис Кардашиян в сантиментален, но искрен маниер: „Моето красиво момче и невероятната му половинка за бала".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA