Pluse size моделите на плажа! Извивки за напреднали

Силвия Канин
Силвия Канин 02 юли 2019

Кой не харесва Ашли Греъм? Кой не е чувал за нея? Американката, която променя представите на модната индустрия за телата и красотата ежедневно е сред топ имената не само в plus size категорията модели, а генерално. Тя е първата по-пищтна жена украсила корицата на Sports Illustrated и тази, която провокира компанията създател на куклата Барби да направи Барби по образ и подобие на Ашли.

Instagram: @ashleygraham

Русата хубавица Искра Лорънс е британската звезда на pluse size сцената. Тя е посланик на National Eating Disorders Association (NEDA), лице на L'Oreal Paris и лектор на събията TEDx. Освен секси излъчването Искра има и също толкова секси съпруг, който можете да видите в постовете й в Instagram. 

Instagram: @iskra

Тара Лин е може би най-популярният модел след Ашли Греъм. Тя се появи на страниците на мъжката библия Sports Illustrated в неговия най-важен, според читателите брой, този посветен на банските костюми. С тях, а и без тях, както виждаме на снимката, Тара е красива, секси и уверена. От какво тогава имаме да се притесняваме ние?

Instagram: @taralynn

Американката родена в Маями Денис Бидо е работила за брандове като  Nordstrom, Forever21, Target, Old Navy, Lane Bryant, Levi's, Macy's. Тя може да се похвали с повече от 600 хиляди последователи в Instagram. Тяхната любов превръща в Бидо в любимка на фотографите. Тя участва в много проекти, които искат да насърчат жените да се чувстват добре в кожата си и заради тази нейна работа я адмирираме. 

Instagram: @denisebidot

Клементин Десеу е французойка, която знае как да провокира позитична промяна. Получавайки внимание и признание от брандове като American Apparel и Christian Louboutin, Клементин решава да създаде проекта All Women Project, организация, която е насочена към ученичките в училищата. Клементин ги посещава, за да им покаже, че успешните модели не е задължително да са номер 0.

 

Instagram: @bonjourcleam

Kандис Хъфин е любим модел на брандове като Prabal Gurung, Sophie Theallet и Christian Siriano. Те виждат в нея жената, която да стигне до мнозина, която говори на техния език. Тя обича тялото си и това си личи от работата й, която и носи професионални върхове като корица на италианския Vogue, сесии в i-D Magazine, CR Fashion Book, V Magazine, W Magazine и още и още.

Instagram: @candicehuffine

Моделът на Fashion Nova Curve, PrettyLittleThing, Mary Holland Lingerie Летисия Томас е австралийката, която не се страхува да публикува необратени свои снимки. Тя твърди, че се гордее с всяка своя стрия и отдавна й е писнало да се притеснява от целулита си. Какво вдъхновение за нас, нали! 

Instagram: @lateciat

Усмивката й е очарователна, косата й е къдрава, а дупето й е голямо. Самата Джесика Вандер Лей твърди, че именно то е пътят й към успяха в модата, а след него хората забелязали и всичко останало. И тя като останалите момичета в тази галерия използва успехите си, за да показва на жените, че щастие над 60 килограма съществува.

Instagram: @jessicavanderleahy

Преди броени дни споделихме с вас материал озаглавен Вдъхновение! Звездите на плажа! . Днес е време за поредната доза мотивация и красота, която идва отново от жени, които са модел за подражание. Те са пищни и не се притесняват от това, те не носят най-малкия размер дрехи и точно заради надписа XL или XXL вадят солидни суми, а покрай тях и помагат на много неуверени жени, а защо не и мъже, да разберат, че формите на красотата могат да са различни.
Ето ги и топ plus size моделите на плажа, за да се припомним, че можем да сме секси дори и с малко повеч извивки! 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA