7 приятелки построиха свой дом, за да изживеят последните си години заедно

Много хора се тревожат, че ще останат самотни в старостта си, но група от седем приятелки в Гуанджоу, Китай, се договориха да изживеят заедно последните си години. Те решиха да съберат 4 милиона юана (580 000 долара), за да превърнат стара къща от 700 квадратни метра в техния мечтан дом за пенсиониране.

Разположен сред зелените хълмове на предградията в Гуанджоу, техният триетажен комунален дом разполага с достатъчно място за групови събирания на приземния етаж, докато на горния етаж има самостоятелни стаи. Модерният дом дори разполага с тиха чайна стая в предната част, която е с изглед към местните оризови полета.

Добрите приятели могат да се чувстват там като семейство, какъвто определено е случаят с тези жени - след 20 години приятелство те имат неразривна сестринска връзка. Но дори сред близките хора често възникват препирни, затова тези седем приятелки са решили всяка от тях да овладее отделно умение, за да избягват конфузни ситуации. От готвенето до отглеждането на зеленчуци - всяка жена има своята уникална роля в техния общ дом.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA