Ели Сааб надмина себе си в своя най-личен проект [ВИДЕО]!

Една от най-дългоочакваните сватби тази година беше тази на Кристина Мурад и сина на известния ливански дизайнер Ели Сааб, който носи неговото име. Причината, разбира се, се крие в световната репутация на Сааб като ненадминат майстор на пищни сватбени рокли и всички не спираха да гадаят как точно ще изглежда булката, когато големия ден настъпи. Бляскавия резултат надмина всички спекулации.

За религиозната церемония, която се проведе на 19 юли в Бкерки, Кристина носи спираща дъха дълга копринена рокля в цвят слонова кост, украсена с 500 хиляди пайети, ръчно зашити от Сааб и неговия екип с конци от лурекс в цвят шампанско. Медиите разкливат, че дизайнерът и неговите помощници прекарват общо 450 часа работа по двата булчински тоалета. Вероятно зарази официалния характер на тази част от светското събитие, роклята не се отличаваше с открито деколте, изящната бродерия покриваше почти всеки сантиметър от плата и вероятна по тази причина визията не беше допълнена бижута.

След религиозната церемония гостите, сред които министър-председателят на Ливан и знаменитости като Дита фон Тийз, и младоженците пренесоха празненството в престижния Faqra Club. Кристина смени тоалета си в още по-впечатляваща (ако изобщо е възможно) рокля в златисти и бежови тонове, която буквално светеше със своите 650 хиляди златни пайети и 150 хиляди кристали Swarovski. Магията бе допълнена от тежък воал с дължина 3,5 метра, вдъхновен от зимната haute couture колекция на Сааб за зима 2019-2020. „Чувствах се изключително спокойна и просто не можех да бъда в по-добри ръце. Имаше нужда от само няколко проби. Той (Ели Сааб) ме разбира и направи две уникални рокли, които идеално съответстват на моята същност." – сподели щастливата булка. Кристина и Ели-младши се сгодяват миналата година и въпреки неговото намерение да сключат брак само след няколко месеца, организацията на сватбата и създаването на роклите отнема повече време. Очевидно чакането си е заслужавало.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA