Меган Маркъл започва работа за VOGUE

Силвия Канин
Силвия Канин 29 юли 2019

Когато си принцеса работните ти ангажименти са непрестанни. Макар да си представяме, че Меган Маркъл има възможността по цял ден да си клати краката в двореца и е да е красива, херцогинята на Съсекс се труди усилено, за да популяризира стойностните хора около нас. 

Преди броени минути от бриятанския офис на VOGUE съобщиха, че гост редактор на тяхното най-важно издание през годината - септемврийското, ще бъде любимата жена до принц Хари. Тя ще насочи вниманието на читателите към жените, които излизат извън очертанията, тези, които променят средата около нас, жените с впечатляващи характери и смислени каузи. 

вог


Голямото заглавие на септемврийския VOGUE е Forces For Change и на корицата му виждаме 15 жени, сред които Джейн Фонда, Салма Хайек Пино, Лаверн Кокс, Йара Шахиди, Адоа Абоа, Адут Акеч, Кристи Търлингтън Бърнс и още от представителките на нежния пол, които се борят за идеите си. На корицата има и едно празно квадратче, което е направено със специално фолио, което отразява като огледало, за да може 16-ия човек на корицата да сме самите ние. 

Очакваме броят да бъде с небивал успех! 


 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA