Харесваме това лице на Кейти Холмс

Като кинодива от 60-те е образът на 40-годишната актриса в последната й фотосесия

Люба Вангелова
Люба Вангелова 05 август 2019

Кейти Холмс като Елизабет Тейлър

Кейти Холмс

Кейти Холмс

Кейти Холмс

Кейти Холмс

Кейти Холмс

Кейти Холмс

Свикнали сме да виждаме често Кейти Холмс на разходка с дъщеря й Сури Круз, както и папарашките им снимки да са в много случаи от метрото, което те ползват, а не, слизайки от такси или от кола с шофьор. Но, ако на улицата можем да я видим често, аудиторията не е привилегирована да й се радва във фотосесии. И това е една от причините снимките от последната фотосесия на 40-годишната Кейти да провокира огромен интерес в социалните мрежи.

Снимките сподели не само самият фотограф (djquintero), но и Кейти в своя Instagram профил. А на черно-белите кадри тя позира в секси боди с няколко метални колиета и гривни. Косите й са чувствено разпилени по раменете й. Всеки кадър е събрал стотици коментара, като повечето потребители я сравняват с кинодивата Елизабет Тейлър.

Кейти Холмс като Елизабет Тейлър

За кое списание е създадена фотосесията все още не е известно, но самият фотограф я нарече импровизирана. Независимо от спонтанния й характер обаче, снимките са доста професионални. Гримьор е Женевиев Гер, която работи също с Джулия Робъртс и Лив Тайлър, а за прическата отговорен е Серж Норман – един от най-известните холивудски коафьори.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA