Надал ще се жени през октомври

След 14-годишна връзка Рафа и възлюбената му ще си кажат ДА

Люба Вангелова
Люба Вангелова 26 август 2019

32-годишният Рафаел Надал и неговата любима Мария Франсиска Перело ще сключат брак след 14-годишен любовен роман. Втората ракета в света ще се венчае на церемония на остров Майорка в родния град на матадора. Тържеството ще се състои в имението La Fortaleza - един от най-скъпите имоти на острова на стойност около 137 милиона франка, който пък бе избран за наскоро състоялата се сватба на една от звездите на Реал Мадрид Гарет Бейл. Вероятно имението е предпочитано заради трудната му достъпност, което гарантира минимално присъствие на папараци – до него се стига по частен път, а самата „крепост" е добре защитена от железни порти, камери и ограда с бодливи жици.

Рафаел Надал и Роджър Федерер

Разбира се очаква се гостите да са от цял свят и да наброяват минимум 500. Сред тях ще бъдат Енрике Иглесиас, Кристиано Роналдо, Карлос Моя, както и дългогодишният съперник на Рафа Роджър Федерер. Той обаче не е единственият тенисист, който ще присъства – очаква се сред специалните гости да са и Фернандо Вердаско и Фелисисано Лопез. Но безспорно гостът с най-значим статус ще бъде испанският крал Хуан Карлос, с когото Рафа е в топли отношения.

Рафаел Надал и Хуан Карлос

 

Рафаел и Мария започват да се срещат през 2005-та, след като ги запознава сестрата на тенисиста.  Бъдещата булка също е родена на Майорка, а по образование е застрахователен агент. Към днешна дата Мария в директор на благотворителната фондация на Рафа, която датира от около 10 години.  

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA