Жена поиска развод заради твърде милия си съпруг

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 27 август 2019

В Обединените арабски емирства жена подаде молба за развод, защото съпругът ù „я обича твърде много". Това съобщава изданието Khaleej Times.

Жената е завела дело в шериатския съд на емирство Ал Фуджейра. Тя казала пред съдията за съпруга си, че се чувства „задушена от любовта му". „Той никога не ми крещи, никога не ми отказва”, признава гражданката на ОАЕ. Според нея, съпругът понякога готвел за нея и почиствал къщата.

Но най-много жената се дразнела, че съпругът ù никога не ù е противоречал за едната им година брак: „Имам нужда от спорове, дори от кавги, а не от безоблачен живот и послушание. Така искам да поспоря поне веднъж, но това е невъзможно с моя романтичен съпруг. Той винаги ми прощава и ме обсипва с подаръци.” Тя се оплакала, че съпругът ù „е превърнал живота ù в ад”.

Самият мъж е много разстроен от решението на съпругата си. „Просто искам да бъда идеален и мил съпруг”, казва той. Жителят на ОАЕ заявява, че след като съпругата му се оплакала веднъж от наднорменото му тегло, той започнал да спазва диета, започнал да спортува и счупил крака си по време на тренировка.

Разстроеният мъж помолил съдията да препоръча на съпругата му да оттегли иска си. Съдът постановил отлагане на делото, за да даде на съпрузите шанс за помирение.

По-рано, подобна история имаше и с жителка на ОАЕ, която подала молба за развод поради факта, че съпругът ù не ù донесъл бургер, след като се запил с приятели, въпреки че обещал да го направи. Когато мъжът се прибрал около три часа сутринта местно време без бургер, тя напуснала дома си, а след това отишла в съда.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA