Киара Ферани е първият гост-редактор на Grazia Италия

Дизайнер, бизнесдама и инфлуенсър в истинския смисъл на думата влиза в ролята на редактор на един от седмичните броеве на Grazia

Люба Вангелова
Люба Вангелова 28 август 2019

Редакцията на Grazia Италия за първи път покани гост главен редактор.

Дебютът в тази посока бе поверен на италианската блогърка Киара Ферани, която ще посвети броя на културното многообразие и ще разгледа в детайли темата за онлайн тормоза в интернет.

Както отбелязват колегите ни от италианското издание, никога досега звезда от дигиталния свят не е канена като редактор на принт издание. И, разбира се, всички последователи на създателката на един от първите лайфстайл блогове в интернет Theblondesalad.com, които към момента в Instagram са към 17.2 милиона, първи научиха за колаборацията.

Киара Ферани е първият гост-редактор на Grazia Италия

В броя Киара разказва за пътя до тук, през какво е минала и какво й е коствало да се превърне в жена с власт в дигиталния свят. Споделя и подробности за филма за живота й, който ще бъде представен на филмовия фестивал във Венеция на 4 септември.

Главният редактор на изданието Силвия Грилли уверява, че този брой ще бъде демострация на задълбоченото съдържание, което печатното слово може да даде, но не в контраст, а паралелно с онлайн информацията. Относно избора на гост-редактор Грилли споделя: „Интиуция, страст, дисциплина, постоянство и съпричастност – тези качества превърнаха Киара в силна съвременна жена."

Всеки може да зададе въпросите си към Киара Ферани, на които тя ще се постарае да отговори в броя на Grazia Италия на мейла grazia.direttore@mondadori.it – срокът е до 30 август.

Киара Ферани

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA