Полуголият Джъд Лоу в тийзъра на „Новия папа"

Какво се случва, след като Папа Римски Лени Белардо изпадна в кома?

Люба Вангелова
Люба Вангелова 29 август 2019

"Новия папа"

Втори сезон на "Новия папа"

Джъд Лоу в "Новия папа"

Джъд Лоу

Джъд Лоу

Джъд Лоу

HBO излъчи първият официален трейлър на дългоочаквания сериал „Новият папа" (The New Pope) с участието на Джъд Лоу и Джон Малкович в главните роли.

„Новият папа" е продължение на нашумелия „Младият папа" (The Yung Pope), в който Лоу изигра Папа Римски Лени Белардо. Тогава картината беше възприета нееднозначно от обществеността и дори бе обвинена в антирелигиозност – заради факта, че свещенослужителят пиеше кенче Кока-Кола с удоволствие и пушеше цигари в залите на Ватикана.

Във втория сезон новият Папа Римски ще бъде изигран от Джон Малкович. Каква е ролята, която е отредена на Джъд Лоу, още не е известно. В тийзъра го виждаме да се разхожда (самодоволно, разбира се) по плажа в снежнобели бански, подлудявайки заобикалящите го жени (разбираемо!). Припомняме ви, че в края на първи сезон Папа Римски Лени Белардо изпадна в кома, което остави аудиторията на сериала с впечатлението, че продължение няма да има.

Освен Джъд Лоу и Джон Малкович, във втория сезон участват и Мерилин Менсън и Шарън Стоун. Премиерата на първите два епизода от сериала, режисиран от Паоло Сорентино ще се състои по време на филмовия фестивал във Венеция, който стартира вчера. Кога ще излезе по екраните самия сериал, който се състои от осем епизода, все още не е ясно.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA