Защо звездите се „оголват"?

„Майка ми тежеше 36 кг. Как искате аз да нямам проблеми?"

Люба Вангелова
Люба Вангелова 10 септември 2019

Никой не може да издържи вечно да играе театър. Или почти никой – който успее, не е човек. Деми Ловато е поредното доказателство. Преди дни певицата и актриса публикува в профила си в Instagram снимки, на които тя позира в леопардов бански. Кадрите са заснети по време на лятната й ваканция на Бора-Бора.

Интересното е друго – звездата заяви по този начин, че се отказва да използва Фотошоп и признава, че това досега е бил най-големият й страх. По думите й са й били нужни много години, за да се пребори със себе си за публикуването на подобни снимки: „Познайте какво е това? Целулит! Уморих се да се срамувам от тялото си, да редактирам снимки....".

Деми заявява, че това е „нова глава в живота й и че ще бъде истинска, а не съответствие на нечии стандарти".

Деми Ловато без фотошоп

„Горда съм, че притежавам тяло, което много е преживяло и ще преживява още, но и продължава да ме удивява." Певицата разказва за мъчителните диети, които е спазвала, за тревожността и всичко, което е останало в миналото й. „Ето ме – истинската аз. И се обичам. И вие трябва да се обичате", призовава тя. И допълва, че не е спирала да тренира и да посещава фитнеса, но вече се приема каквато е.

Деми Ловато призова да се обичаме.

„Не съм напълно доволна от начина, по който изглеждам. Но съм благодарна за тялото ми и го ценя. Това е най-доброто, което мога да направя за себе си."

Деми Ловато бе диагностицирана с булимия още на 18-годишна възраст. В едно от интервютата си признава, че нейната майка също е страдала от булимия: „Сложно е дъщеря на човек, който е тежал само 36 кг. да няма проблеми с храната. Все още нямам деца, но се замислям – баба ми също страдаше от булимия, майка ми, аз страдам. Наследствено е. Но не е оправдание."

Деми Ловато

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA