Принц Хари за първи път проговори за отношенията с брат си Уилям

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 21 октомври 2019

Изглеждаше така, сякаш никоя жена на планетата няма да може да скъса силните семейни връзки между двамата британски принцове - Уилям и Хари. Но се оказа, че медиите успяха да го направят. В пресата толкова дълго се насаждаха намеци за отношенията между херцозите и техните семейства, че това неминуемо оказа натиск и върху тяхното мнение.

В документален филм за пътуването си до Африка заедно със семейството си, херцогът на Съсекс признава, че между него и Уилям наистина е възникнало огромно напрежение, което е разрушило семейната идилия и дългогодишното им приятелство.

Коментарите за Уилям вероятно ще са неудобни за Бъкингамския дворец, който се опитваше да омаловажи недоразумението между Кеймбридж и Съсекс. Представителите на кралския двор многократно отричаха всякакви слухове за разделянето на „великолепната четворка", но изглежда, че това беше тактика от сорта „не изнасяйте мръсното бельо извън къщата".

Така или иначе, принц Хари отбелязва, че все още обича брат си и винаги ще му бъде опора: „Когато семейството ви е под постоянен контрол и натиск, неизбежно се случват неприятни неща. Но ние сме братя! И винаги ще бъдем. Разбира се, сега вървим по различни пътища, но аз винаги ще бъда до него и знам, че той винаги ще бъде до мен. Не се виждаме толкова често, колкото преди, защото и двамата сме заети, но аз го обичам също толкова силно, както и преди. Както при всички братя, ние също имаме и добри, и лоши дни.”

Думите на Хари по отношение на Уилям бяха произнесени в емоционално интервю с дългогодишния приятел и водещ в ITV Том Брадби. Едночасовият документален филм „Хари и Меган: африканско пътешествие" разказва историята на кралското пътуване на най-обсъжданата двойка на планетата.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA