Революция без дим: 2:0

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 04 ноември 2019

Най-новата версия на устройството за нагряване на тютюн - IQOS 3 DUO - пристигна на българския пазар в края на месец октомври.

IQOS 3 DUO е с най-бързо зареждащия се холдър от предлаганите досега IQOS устройства на българския пазар. Разработката му е изцяло вдъхновена от обратната връзка на потребителите по света, които са вече близо 8 милиона.

IQOS се предлага в 48 пазара по света, като от октомври отвори и първия IQOS магазин на американския пазар – вторият по големина в света след Китай.

Представянето на новия модел на устройството в България се случва точно 2 години след пускането на първото устройство за нагряване на тютюн в България. Вече десетки хиляди пълнолетни пушачи преминаха изцяло към бездимната алтернатива у нас и премахнаха дима около себе си.

Новата версия на устройството дава възможност за две поредни употреби без презареждане на холдъра. Така, вече ритуалът със сутрешното ни кафе или чашата вино вечер няма да бъде прекъснат. IQOS 3 Duo предлага и най-бързо зареждащия се холдър от всички устройства досега – той се зарежда два пъти по-бързо от първия модел IQOS 2.4+.

Но технологичните подобрения на устройството не свършват дотук: Системата IQOS ProtectPlus™ осигурява повече защита от счупване на устройството, а вграденият  NFC чип (Near-field communication - близка безконткатна комуникация) позволява разчитане на QR код , чрез който всеки потребител ще може да регистрира своето устройство на уебсайта на IQOS.

IQOS 3 DUO

Устройството ще е налично в България от ноември, като новият модел ще се предлага в 5 цвята: стандартните 4 от предишната IQOS 3 серия – бял, златен, син и сив, а сега вече на феновете на елегантния дизайн ще се предлага и лимитирана серия в меден цвят.

IQOS е единственият бездимен продукт с намален риск, който до момента е получил разрешение за продажба в САЩ от Агенцията по храни и лекарства (FDA) след стриктен преглед на научните данни на компанията.  IQOS  не е електронна цигара, а устройство, което нагрява истински тютюн. След полученото разрешение от американския регулатор за продажба, през октомври отвори и първия IQOS  магазин в САЩ – в Атланта, щата Джорджия.

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA