Престижна награда за международния бранд Lisca

Почитателите на комфортно и луксозно бельо у нас от години са запознати с качествените продукти на словенксата марка Lisca. Брандът, който предлага разнообразен асортимент от модни артикули, но е ориентиран предимно към произовдство на бельо и бански, има за цел да посрещне нуждите на модерната жена, която иска да съчетае своите естетични критерии с усещане за свобода и удобство.

Lisca

Тази година Lisca получи поредното високо отличие за своето присъствие на пазара – брандът беше награден със специалния приз Creative Excellence Award в рамките на фестивала за плажна мода Mare di Moda в Кан. Наградата се връчва на марки или компании, които са се изявили със своите креативност, иновативност и качество.

Lisca

Словенският бранд, който през 2020 г. ще отбележи 65 години от създаването си, беше отличен заради утвърдената си традиция на международно ниво, вниманието при селекция на материя и динамично отношение към бързо променящата се пазарна среда. Част от съвременната мисия на Lisca е да постави фокус върху реалната женската красота и тази цел се изразява най-успешно в мащабната кампания #PROUDTOBEME, която марката стартира, за да даде своя принос към тенденцията в модния бранш, която насърчава себеприемане и позитивно отношение към естествената визия.

Lisca

„Тази награда е признание, че ние вършим правилните неща в една конкурентна и изпълнена с много предизвикателства среда, каквато е модната сфера в глобален план. Горди сме, че нашият бранд е все по-успешен както в развитието си, така и в продажбите, това се случва благодарение на един отдаден екип, който осъзнава важността на традицията, знанията и опита и ги съчетава с модерни творчески идеи." – коментира след церемонията по награждаването Мая Ратайч, креативен директор на Lisca.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA