Криси Тейгън срещу критиците, които я определиха като лоша майка

Съпругата на най-сексапилния мъж за 2019-а рядко държи езика си зад зъбите и за пореден път доказа, че когато става дума за семейството ѝ, тя е готова на всичко, за да го защити.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 декември 2019

Като модел, телевизионна водеща, автор на книги и майка на две деца, Криси Тейгън определено носи повече от две дини под една мишница. Съвсем наскоро тя реши да публикува снимка в своя Instagram акаунт, на която виждаме малките Луна и Майлс с личния персонал на семейство Леджънд. "Благодарна за хората, които правят дисфункционалната ни къща - функционална", гласи описанието под кадъра, който, както почти всяка друга проява на Криси, успя да привлече вниманието на доста хейтъри.

Само няколко минути след появата на снимката в интернет пространството, потребител коментира поста по следния начин: "Благодарна за персонала ми от готвачи и бавачки", имайки за цел да намекне на Тейгън, че животът ѝ е доста по-лесен с цялата тази помощ около себе си. ТВ звездата бързо отговори на недоброжелателния коментар: "Точно това казах, виждам, че си ме разбрала." В директен отговор към друг коментар, който обвинява Криси в това, че е лоша майка, тя заявява: "Вечерната бавачка не те замества в събуждането по няколко пъти през нощта и съпътстващото го хранене. Аз съм там. Те просто са хора, които помагат и обучават децата."

fam

Криси винаги е била от известните личности, които не крият своята нужда от присъствие на допълнителни ръце в къщата, особено при отглеждането на децата. Преди да роди дъщеря си Луна, Тейгън разкрива в интервю, че планира да наеме бавачка за нощите - изказване, което бързо успява да даде началото на истинска война в Twitter между тези, които подкрепят и харесват съпругата на Джон Леджънд, и тези, които по-скоро не биха я определили като своя любимка.

fam

Три години по-късно, авторката на "Cravings: Hungry for More" все още има твърда позиция по въпроса и в свое интервю за Vanity Fair през октомври, признава: "Мразя да се преструвам, че правим всичко сами. Имаме помощ през деня, вечерта, уикендите. Не знам как майка ми се е справила."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA